Те не са само децата. Но и ние сме май така, с оправданието , че работим през интернет![]()
Те не са само децата. Но и ние сме май така, с оправданието , че работим през интернет![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама не си го признаваме. И аз се смеех на децата ми, че ако им взема телефоните, са безпомощни,
до момента, в който си загубих телефона и стоях три дена без телефон. Вече не се смея, защото
разбрах, че без него и аз съм безпомощен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интересно интервю/монолог с Филчев, но за съжаление незавършено. Макар и да е в духа "Костов е виновен" - това май е самата истина, защото "когато краденето е държавна политика, прокуратурата е безсилна".
https://bnr.bg/play/post/101227548/p...e-na-granicata
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Стана много модерно бивши и настоящи експерти и политици да се изказват по всякакви наболели въпроси. Страшна говорилня е в последно време. Това ми се набива в очите. Преди не беше така. Не мисля, че е добре, защото тия хора вместо да вършат някаква полезна работа само обясняват какво трябвало да се направи и дават високопарна оценка на действията на другите. Какво им дреме на хората от Перник, че 120 души се изказват умно какъв бил проблема и кой бил виновен за липсата на вода в оня язовир. Това нескончаемо дрънкане по медиите дали ще им спре режима?Интересно интервю/монолог с Филчев, но за съжаление незавършено. Макар и да е в духа "Костов е виновен" - това май е самата истина, защото "когато краденето е държавна политика, прокуратурата е безсилна".
Много лесно е да се дава акъл от бивши политици и управници по наболели проблеми, но какво направиха те, когато можеха да направмят промените, когато бяха на власт , както винаги едно голямо нищо , освен да оправят икономическото си положение. На такива , като тях не трябва да им се дава обществена трибуна, от която да ръсят мозъци. Не бива тези дето са крали с големи шепи , да ми се правят на загрижени за България.Стана много модерно бивши и настоящи експерти и политици да се изказват по всякакви наболели въпроси. Страшна говорилня е в последно време. Това ми се набива в очите. Преди не беше така. Не мисля, че е добре, защото тия хора вместо да вършат някаква полезна работа само обясняват какво трябвало да се направи и дават високопарна оценка на действията на другите. Какво им дреме на хората от Перник, че 120 души се изказват умно какъв бил проблема и кой бил виновен за липсата на вода в оня язовир. Това нескончаемо дрънкане по медиите дали ще им спре режима?
Единствено Костов направи някакви реформи за тези 30 години преход до сега. И понеже другите нищо не правят ще набедят него за положението в което сме.Интересно интервю/монолог с Филчев, но за съжаление незавършено. Макар и да е в духа "Костов е виновен" - това май е самата истина, защото "когато краденето е държавна политика, прокуратурата е безсилна".
Филчев не е нито експерт, нито политик, а главен прокурор на държавата през най-мътните години на прехода. Има какво да каже и посланието е насочено към сегашния главен прокурор. Именно в държавните обвинители ни е надеждата да се разследва, а най-вече да се спре ограбването на държавата. А това е мнение на адвокат, според който прокуратурата първо трябва да разследва скандала около фалита на КТБ, където все още няма давност и след това да се опита да разрови приватизационните сделки. https://bnr.bg/play/post/101227941Стана много модерно бивши и настоящи експерти и политици да се изказват по всякакви наболели въпроси. Страшна говорилня е в последно време. Това ми се набива в очите. Преди не беше така. Не мисля, че е добре, защото тия хора вместо да вършат някаква полезна работа само обясняват какво трябвало да се направи и дават високопарна оценка на действията на другите. Какво им дреме на хората от Перник, че 120 души се изказват умно какъв бил проблема и кой бил виновен за липсата на вода в оня язовир. Това нескончаемо дрънкане по медиите дали ще им спре режима?
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
krasilovech (14-02-2020), kypa (14-02-2020)
Той още като главен прокурор беше изкукал и нито един голям престъпник не беше осъден по негово време. Сега е друго бая олигарси отиват на съд.Филчев не е нито експерт, нито политик, а главен прокурор на държавата през най-мътните години на прехода. Има какво да каже и посланието е насочено към сегашния главен прокурор. Именно в държавните обвинители ни е надеждата да се разследва, а най-вече да се спре ограбването на държавата. А това е мнение на адвокат, според който прокуратурата първо трябва да разследва скандала около фалита на КТБ, където все още няма давност и след това да се опита да разрови приватизационните сделки. https://bnr.bg/play/post/101227941
Това е повече имиджово според мен с разследването на тия приватизационни сделки, те повечето предприятия, вече ги няма, собствеността е прехвърлена по няколко пъти и да установят нередности, и да променят закона, кой ще гонят и какво ще вземат, безмислена тази работа към този момент от типа залудо работи залудо не стой.
Новия главен прокурор явно не може да преживее и един ден без да е по тв-то и само пуска фишеци.
Въобще не си го представям наново да се ровят тези сделки, ще се реанимира някой стар резултат от ревизия ще се редактира тук там според указанията и това ще се случи.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
krasilovech (14-02-2020), batDancho (14-02-2020), kypa (14-02-2020), balcon (15-02-2020)
Показва се но само когато има акции, така че нека се показва често. Много олигарси са с запорирано имущество само така ще се оправим. Божков крал от данаци петстотин милиона на година как да взимат пенсионерите повече от двеста лева.Това е повече имиджово според мен с разследването на тия приватизационни сделки, те повечето предприятия, вече ги няма, собствеността е прехвърлена по няколко пъти и да установят нередности, и да променят закона, кой ще гонят и какво ще вземат, безмислена тази работа към този момент от типа залудо работи залудо не стой.
Новия главен прокурор явно не може да преживее и един ден без да е по тв-то и само пуска фишеци.
Въобще не си го представям наново да се ровят тези сделки, ще се реанимира някой стар резултат от ревизия ще се редактира тук там според указанията и това ще се случи.