Красив е родопския ни край, но фестивала няма да мога да посетя. Далеч ми идва.
Видях стадата около с. Стойките това лято. Приказно...
Красив е родопския ни край, но фестивала няма да мога да посетя. Далеч ми идва.
Видях стадата около с. Стойките това лято. Приказно...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (21-09-2018), kypa (21-09-2018)
Фестивала завършва чак в неделя с даване на награди на експонатите които печелят призови места. Не знам дали ще има специално жури или публиката след дегустация ще гласува.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
presptc (21-09-2018), borkooo_pz (21-09-2018), Нерегистриран (2), kypa (27-09-2018)
Дано дегустаторите са от този край, че ние гражданите сме свикнали на купешко кисело мляко и маслеността на истинското не на всеки му понася.
borkooo_pz (21-09-2018), kypa (21-09-2018)
Вече толкова не се е променил вкуса че ако опитаме нещо истинско то сигурно не ми харесва.
Нерегистриран (1), borkooo_pz (21-09-2018), kypa (21-09-2018)
И в Троян има тези дни ,фестивал на сливата и ракийката
Там дегустация с ще е интересно![]()
Язе таз година присъствах веднъж на събитието "На казан", точно с такъв вид плод-зеленчук беше пълен.
Таз година много има, тука до нас едно пазарче по едно време половината само сливи беше.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (21-09-2018), kircho (22-09-2018)
Купувай и прави ракия
Имам приятелка от Троян ,и носеха такава ракия като идваха .
Та казваше ,че я правят само от сини сливи ,като на 120 кк. материал слагат 0.700 кг. Захар .
Пробвах и е ,много ,много различно от тази с 50:50 плод - захар![]()
Язе бях съдружник в тоя казанъ, Joint Venture 50/50 с хазяина. Той контролира процесот на варене, язе примъквах джибри-мибри каквото трябва.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kircho (22-09-2018), borkooo_pz (22-09-2018), Нерегистриран (1)
В Троян е приятно и през лятото и през зимата. Фестивала само ще допълни приятното усещане. Аз лично предпочитам кайсиева ракия, но май всичко което се предлага е направено с есенция.
borkooo_pz (22-09-2018), kypa (27-09-2018)
При спазване на пропорциите от плод и захар и поставяне на хубав и не загнил плод домашно приготвената ракия става с аромата на съответния плод и е пъти по добра от купешката.
kypa (27-09-2018)