Аз нямам особени очаквания, но ако е нещо чак толкова уникално, бих го гледал на запис. Зависи, ако въобще се случи, какъв екип от сценаристи ще подбере, но като цяло за мен той няма никаква дарба на водещ, за харизма да не говорим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е...и аз не мога да повярвам, че мина толкова време...Затова и вълнението ми е огромно. Настроен съм позитивно, но така или иначе окото ми ще види всичко. А ако много ми хареса...може и да започна да мисля за скорошно окончателно завръщане. То това е и едната от целите на пътуването ми - да проверя дали мога да си представя себе си там като пенсионер, което ми предстои да стана след броени години...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Нерегистриран (4), kypa (08-07-2019)
Пенсионер, който търгува на световните пазари - защо не. Възможно е да се случи във всяка точка на света.Така е...и аз не мога да повярвам, че мина толкова време...Затова и вълнението ми е огромно. Настроен съм позитивно, но така или иначе окото ми ще види всичко. А ако много ми хареса...може и да започна да мисля за скорошно окончателно завръщане. То това е и едната от целите на пътуването ми - да проверя дали мога да си представя себе си там като пенсионер, което ми предстои да стана след броени години...
В България, за разлика от Канада, последните зими са умерени, но летните месеци може би ще ти се сторят твърде горещи.
Засега цените на имотите остават сравнително ниски спрямо средно европейските, но цените на храните са съизмерими с европейските.
Предимно у нас се населват руснаци, заради близките езици, но не липсват и трайно заселили се британци в селата около Велико Търново.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми той ако си взима хубава канадска пенсия тук и да си търгува... Какво му пречи?
За топлото- топло си е ...но това е и добре. Аз например издържам повече на топло отколкото на студено. Пък си има и климатици за тази работа... не е чак толкова страшно.
Цената на живота в България е в пъти по-ниска, от тази в Канада..Така, че с канадската пенсийка, както спомена Фафа, плюс доходите от един умерен трейдинг - в България един пенсионер, като мен, хипотетично би живял по-добре...Стига всичко друго - здравеопазване, социална среда и т.н. да е ОК...така че има какво да изучавам сега в пътуването ми там....Пенсионер, който търгува на световните пазари - защо не. Възможно е да се случи във всяка точка на света.
В България, за разлика от Канада, последните зими са умерени, но летните месеци може би ще ти се сторят твърде горещи.
Засега цените на имотите остават сравнително ниски спрямо средно европейските, но цените на храните са съизмерими с европейските.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Със здравеопазването няма да си доволен. Много зле е работата там. В сравнение с Канада ще ти се стори като средновековна лечебница нашето здравеопазване.
Другото е горе долу добре, ама явно здравеопазването се преживява щото бая западняци идват да живеят тук и да си харчат западните пенсии у нас.
Ако гледаш здравеопазването като обща картина, която включва и малките населени места - да ...Със здравеопазването няма да си доволен. Много зле е работата там. В сравнение с Канада ще ти се стори като средновековна лечебница нашето здравеопазване.
Другото е горе долу добре, ама явно здравеопазването се преживява щото бая западняци идват да живеят тук и да си харчат западните пенсии у нас.
Но иначе в частните клиники като специалисти и апаратура нещата са на добро средно европейско ниво
Пък и в държавните клиники има лекари , който са специалисти на високо ниво
Принципно висококвалифицираната медицинска помощ си е на ниво и като кадри и като оборудване, вярно понякога е малко скъпо за нашите стандарти, но поне е качествено.
Проблемът е с масовите заболявания - грип, сополи, разстройство - там е зле работата
Е то за грип, сополе и разстройство си имаме добре развита народна Холистична медицина, няма нужда да се ходи на дохтур.
А именно 100 до 300 грамца Ракия на гладно и после още толкова след ядене цери успешно и трите вида болести.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Един канадски пенсионер лесно може да се предпази от масовите заболявания като не ползва градски транспорт, не посещава болници, училища и детски градини, че и големи магазини в пикови часове. В къщи, на топло, пред платформата
През лятото задължително трябва да се избягват градските плажове. Къпането в морето да става само далеч от населени места, където няма заливчета. Водата е видимо по-чиста и дори се виждат морски обитатели.