Много бързаш, това колко писане ще отвори впоследствие...........
Много бързаш, това колко писане ще отвори впоследствие...........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
lyubo (20-11-2018), Нерегистриран (2)
Безплатен обяд няма!
lyubo (20-11-2018), Нерегистриран (2), gambletrade (20-11-2018), borkooo_pz (20-11-2018)
Fafa (20-11-2018), Нерегистриран (3), gambletrade (20-11-2018), borkooo_pz (20-11-2018), lyubo (21-11-2018)
В грешка си. Не са! Първият милиард е заем на Банката за развитие и този заем е гарантиран от държавата.По принцип в България сЪниране няма ...
сЪниране има само на сградата на икономическия факултет , където продават дипломите за висше ...
И е меко казано комично икономист докато си стои вкъщи пред компютъчето да дава оценка за качество на строителни дейности из цялата държава
Друг в въпроса , че цените се надуват и един блок се саниране за много повече пари от колкото е нормално, че има много наредени за лапане по веригата ...което си е нормално за всичко , което се прави в България
Хубавото в случая е, че поне парите са от ЕС и дори за повече пари, дори и да не е с най-голямо качество все пак се прави нещо с европейски пари, които иначе ще се загубят
https://ime.bg/bg/articles/saniranet...anykoplatcite/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (20-11-2018), Нерегистриран (5), Happy68 (20-11-2018), jivko78 (20-11-2018), borkooo_pz (20-11-2018)
Ай честито на Happy...
Сега тя е на пангара...
Сега ще трябва да доказва.. да показва ..че то е страшна работа...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
lyubo (20-11-2018), Нерегистриран (4), gambletrade (20-11-2018), Happy68 (20-11-2018), jivko78 (20-11-2018), borkooo_pz (20-11-2018), todor (21-11-2018), kypa (24-11-2018)
а вие ми гледате сеира, нали.. той Живко се опитва няколко пъти да ми подскаже (и аз го виждам де) ... ама пусто, като няма какво да правя цял ден на това бюро ... и се моткам из форума
- утре-вдругиден вече ще си имам работа и ще ви изоставям
Фафе, ти какво измайстори с паунда? махни го Пабло ....
Безплатен обяд няма!
jivko78 (20-11-2018), Fafa (20-11-2018), borkooo_pz (20-11-2018), kypa (24-11-2018)
това е зле , даже ужасно .... алооуууу, ама ние май нЕма а получим пенсии, тъй кЪт глеАм - то са похарчи сичкоВ грешка си. Не са! Първият милиард е заем на Банката за развитие и този заем е гарантиран от държавата.
https://ime.bg/bg/articles/saniranet...anykoplatcite/... и см многу на цървено
![]()
Безплатен обяд няма!
Fafa (20-11-2018), borkooo_pz (20-11-2018), gambletrade (20-11-2018), todor (21-11-2018), kypa (24-11-2018)
Чакам да излезе от консолидация...а вие ми гледате сеира, нали.. той Живко се опитва няколко пъти да ми подскаже (и аз го виждам де) ... ама пусто, като няма какво да правя цял ден на това бюро ... и се моткам из форума
- утре-вдругиден вече ще си имам работа и ще ви изоставям
Фафе, ти какво измайстори с паунда? махни го Пабло ....
Два дни дремя..
Поне можех да му взимам от рейнджа ама... Не очаквах толкова да зацикли.
borkooo_pz (20-11-2018), Нерегистриран (2), Happy68 (20-11-2018), kypa (24-11-2018)
Не съм рус дори очите не са ми сини но поне са светли" пъстри маслено зелени".
Не съм и плешив точно обратното гъста и дълга чуплива коса.
В торса си приличаме но този ми се струва няма 30 г. а аз вече ги имам
Имам си и половинка дето е 50 % рускиня за това аватара ми беше Путин
Силно симпатизирам на този човек и този православен славянски народ.
Павелчо, а защо си махнал аватарчето?! Готино беше... въпреки че не се виждаше какви ти са очитеНе съм рус дори очите не са ми сини но поне са светли" пъстри маслено зелени".
Не съм и плешив точно обратното гъста и дълга чуплива коса.
В торса си приличаме но този ми се струва няма 30 г. а аз вече ги имам
Имам си и половинка дето е 50 % рускиня за това аватара ми беше Путин
Силно симпатизирам на този човек и този православен славянски народ.![]()
kypa (24-11-2018)