Много кофти го кекерчат на евройеничката. Язе тамън се вмъкна и го бухат надоле и излизам.
Златю добре се справя с късото де. Дойларовите ентусиасти ако го бяха изпонаскъсили него вместо евро/каквото сега нямаше да си викат здрасти с чичо Кольо.
Много кофти го кекерчат на евройеничката. Язе тамън се вмъкна и го бухат надоле и излизам.
Златю добре се справя с късото де. Дойларовите ентусиасти ако го бяха изпонаскъсили него вместо евро/каквото сега нямаше да си викат здрасти с чичо Кольо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Divergence (29-06-2017)
Мецане, а и цените от шипь на шенебето наближаваме, ще бъде много, ама много кърваво![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (29-06-2017)
Еврака е нервен, понеже разсипват ДАКСИТО от ебан в момента![]()
![]()
----------
Някой забелязва ли как ДАУ е на 100 точки от историческия си връх и сякаш въобще не му пука...няма много нишан за къси, а пък даксито вече е на повече от 500 точки от историческия си връх.... и като го погледна на дневна ми е вече в даунтренд....
Дали не късат корелацията между двата индекса? --> Америка за себе си, другите да се спасяват ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
mck. (29-06-2017), звездоброец (29-06-2017), Absfresh (29-06-2017), Happy68 (29-06-2017)
И противно на всяка логика, еврото качва в тази ситуация. .................................................. ...Еврака е нервен, понеже разсипват ДАКСИТО от ебан в момента![]()
![]()
----------
Някой забелязва ли как ДАУ е на 100 точки от историческия си връх и сякаш въобще не му пука...няма много нишан за къси, а пък даксито вече е на повече от 500 точки от историческия си връх.... и като го погледна на дневна ми е вече в даунтренд....
Дали не късат корелацията между двата индекса? --> Америка за себе си, другите да се спасяват ? :)))
Тотален шаш.
Според мене еврака го катерят само заради зверските къси на цацата.
Проценти по 75%-80% в една посока/ къси/, не съм виждал май никога. До 70% дълги бяха докарали като го сурнаха от 1.30 надоле.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
звездоброец (29-06-2017), babaMETZA (29-06-2017), Happy68 (29-06-2017)
Бабо Мецо, кефиш ме.. у техниката съм те признал, ама гледам и у фундамента поразбирваш нещата..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
babaMETZA (29-06-2017)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
звездоброец (29-06-2017), REDA (29-06-2017)
само у Инста обаче са преобладаващо дълги.. у Инстата сме №1.................И противно на всяка логика, еврото качва в тази ситуация. .................................................. ...
Тотален шаш.
Според мене еврака го катерят само заради зверските къси на цацата.
Проценти по 75%-80% в една посока/ къси/, не съм виждал май никога. До 70% дълги бяха докарали като го сурнаха от 1.30 надоле.![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз така и направих. Прибрах късите от златото, но си държа и късите от EUR/USD. Даже се изкушавам за още една къса на златю, но ще се въздържа за сега..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При проценти на SSI под 45% на брокитата, не би следвало да имаш подобни очакванияА гледай, тук говорят за някакви 20-25% на дълги били... отново, внимавай с обемите
![]()
важното е макулите на къде искат
ако искат върха от 2016 да издържи няма да има нагоре веке
ако не искат ще има, въпрос на избор на макулите каква игра искат
давай долареее![]()