Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
danitrader (27-06-2017), звездоброец (27-06-2017), kypa (28-06-2017)
БрЯх голямо напъване .....
Шести пореден бичи бар ..... на Н1 ....
Неска СтопАри .... дотук ....
Да зема а са зАпра освен)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизеле, мушнах късо от 1,1283 да ти помагам.. требе да си помагаме в такива моменти..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
danitrader (27-06-2017), kypa (28-06-2017)
Добри новини за долара. Дизела ще излезе прав май...(ако получи подкрепа и от Йелън)
kypa (28-06-2017)
точно кога тръгне надоле ще спреш
давай долареее
----------
Йелън ще говори след някой час
там може да изскочи заека за надоле
----------
е затова ли беше целия напън да бият шиша на Тръмп от ноемвро 2016 с 4 пипа
баси смешните макули по 5 пипа връхчета правим от два месеца, ФОМК 5 пипа ново връхче на май месец, Драги 5 пипа връхче над ФОМК![]()
danitrader (27-06-2017), Divergence (27-06-2017), звездоброец (27-06-2017), kypa (28-06-2017)
в Йелън ни е надеждата.. няма да се даваме мечките я.. сила сме.. (стопа на 1,1290)
----------
ако Йелън успее да върне цялото движение от днеска, ще е супер..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Forex (27-06-2017), danitrader (27-06-2017), kypa (28-06-2017)
Евройеничката взе да се запъхтява, ама още едно-две връхчета може да направи по минутките сякаш.
Петроля някой търгува ли го бря? То сега точно х0й де, няма за търгуване, ама по принцип.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Кое точно му е правото, като виси 100 точки на загуба (не че и аз не съм на 30-40, а стопа ми оцеля за 5 пипа).
Кво беше 1.13 нямаше никога повече да видим, дъра-бъра да правим ветър.
Добре че е лято и пазара е рейнджов, че инак, справка преди 3-4 месеца какви шамари яде.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Тоз със черната тениска е Дизелаки:Кое точно му е правото, като виси 100 точки на загуба (не че и аз не съм на 30-40, а стопа ми оцеля за 5 пипа).
Кво беше 1.13 нямаше никога повече да видим, дъра-бъра да правим ветър.
Добре че е лято и пазара е рейнджов, че инак, справка преди 3-4 месеца какви шамари яде.
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/av70AAZ_460sv.mp4
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
danitrader (27-06-2017), Forex (27-06-2017)
което си е право, право си е.. дизела ме Кани да продавам на 1,1200 после на 1,1230..1,1250.. аз продадох на 1,1283.. няколко пъти му казах, че Макулите ще дадат по-добри входове..
kypa (28-06-2017)