Добро утро
Аз продължавам да си чакам това 1.1120.
п.п. В тази жега за къде да бързам![]()
Добро утро
Аз продължавам да си чакам това 1.1120.
п.п. В тази жега за къде да бързам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
Привет на всички! Вчера нищо не съм пускал, да видим днес как ще е. Календара сега наистина е пълен, да видим какво ще измислят и накъде ще поемаме вече.
Как го виждате новозеландеца?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
аз им помагам за надолето
натискаме еврото надоле
----------
пъне се пъне 1.12 не може да мине, само примамките им остават на макулите
макули виждаме , че пазите 1.12 кой будалкате , те и децата ви виждат схемата вече![]()
Последна редакция от Forex : 27-06-2017 на 08:26
kypa (28-06-2017)
На часовата .... евентуално Ги Р ....
Ма оооооще много му е ранку де)
kypa (28-06-2017)
Аз му ковнах една дълга...прибързана... но да видим![]()
kypa (28-06-2017)
Долар ден! Днес дойларя ще яде мотиката. изпуснах входа за дълъг скалп но дебна и мисля да идем днес до 1.13.....
Моля да бъда извинен от Форекс за еретичните слова, но като гледам златЮ, шубето расте а това е лошо за долара .....
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (28-06-2017)
kypa (28-06-2017)
ако на някой му се занимава, да направи Бот дет да продава през 3 пипа ако качи над 1,12 и да купува през 3 пипа ако падне под 1,12
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (28-06-2017)
2 месеца го чакаме вече да замине в историята.. дока чакаме още 2-3-4 месеца, защо да не изкараме някой лев от рейнджа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (28-06-2017)
Аз скалпирах една дълга ама съм пуснала друга от 1.11940 да видия до къде ще ме отведе то.ми стана горещо и се изнервям
kypa (28-06-2017)