ако отиде пак до 1,1430 и няма пробив, ще пробвам с късо.. има пари да се избиват..
ако отиде пак до 1,1430 и няма пробив, ще пробвам с късо.. има пари да се избиват..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-06-2017)
не .... виж, 9/30 е система за отработване на корекция - и само толкова. Ако имаше подкрепа от по-висок фрейм, можеше и за по-дълго да се държи, но при обръщане и в корекция, се стъпва "по терлички"- или влачиш стопа по върховете, или си пускаш трендлинийката и над нея изчезваш. Системата не е панацея .... дава около 1:2 - 1:3.
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (29-06-2017), звездоброец (29-06-2017), kypa (29-06-2017)
Ще ходим на 1.16 на първо време. виж колко много рибета са укъсили( 78% ). Трябва да им вземат парите....
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (29-06-2017)
просто тук уважих системата ,не се получи .само 10 пипса пусна .Разбрах ти системата с МА 9 и МА 30, но срещу този силен тренд успеха е съмнителен. Този филм е от 70 те. Точно това обяснявах че по-добре да се изчаква корекцията и да се коси по тренда отколкото да се търси вход за къси. по-голяма е вероятността да излезе сделка (скалп) по тренда отколкото срещу него. на мен ми излезе дългият скалп. За вас скъсилите не знам.
----------
по принцип евро/долар рядко го пускам,и то за кратко,ако може да се "открадне " няколко пипсане .... виж, 9/30 е система за отработване на корекция - и само толкова. Ако имаше подкрепа от по-висок фрейм, можеше и за по-дълго да се държи, но при обръщане и в корекция, се стъпва "по терлички"- или влачиш стопа по върховете, или си пускаш трендлинийката и над нея изчезваш. Системата не е панацея .... дава около 1:2 - 1:3.
за по-дългосрочно не
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
отдолу зона за покупка ще е някъде на 1,1385 според мен.. 1,1385-1,1435.. това е играта..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-06-2017)
ами кради ги тогава- не им ги давай
сега може да даде нова възможност - дали ще направи Г/Р на 5/15 мин![]()
Безплатен обяд няма!
borkooo_pz (29-06-2017), kypa (29-06-2017)
то около тези нива се запъва нещо 1.1385/90 ,ако направи пробив,ще има и активиране на фигурката
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
borkooo_pz (29-06-2017), kypa (29-06-2017)
БАБА МЕЦА прибра дългите на 1,1260... щот будалата не очакваше такова движение......или по-скоро понеже там имах таргет от рейднжа... както и да е
Снощи направих грешката да се нахакам къс от 1,1380 ... днес едвам на 1,1388 се измъкнах с лека драскотина
Ботляците изкупуват всичко и от всякъде !!! Явно в дългосрочен план ще сме нагоре и сега зареждат !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
звездоброец (29-06-2017), kypa (29-06-2017)
и аз да кажа.. бях от първите дето го усетиха Драги.. макар точно в тоз момент да не бях пред компа.. мушнах дълго на 1,1250.. демек почти от първите.. ама после некви Аналензатори почнаха да обясняват, Как не бил казал точно това което е казал.. и то пък точно в този момент взе, че и върна.. та хем бях у правилната посока и от първите, хем даже загубих малко пара..