Стопарата вдигната на 1.1133...на +3 пипса. имаме зелен 4 часов бар и засега пробив на локалната трендлиния по върховете. Мисля че корекцията надолу приключи......![]()
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (22-06-2017)
направо 1.12 го минахте
ех елементарни трикове, но се връзвате на макулите
давай доларееее айдеее
макулите направиха 30 пипа корекция и вече рибетата влезнаха в капана им, ама сега надоле ще ги съберат![]()
Последна редакция от Forex : 21-06-2017 на 11:32
danitrader (21-06-2017), kypa (22-06-2017)
отказах се от дългото аз.. наистина заблуждаващ финт май ще се окаже..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
danitrader (21-06-2017), Forex (21-06-2017), kypa (22-06-2017)
Макулите направика на дневна пин бар, след него мечо поглъщане и сандвич с потвърждение и мечетата се метнаха на късата страна. Да видим кой финт ще е актуален на 4 часа или на дневна.....аз съм дотук +20 пипоня, но чакам доста повече около 9 фигури с 10 пипса стоп.
![]()
kypa (22-06-2017)
като ти вземем стопа ще разбереш сандвича за кой е бил
само търпение малко
давай долареееее айдееее![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Няма как....Шубето нараства и има отток от рисковите активи и от долара.................. Възможно е да направи едно слизане като излязат данните за жилищата, защото продавачите агитирали да се купуват недвижимости преди вдигането на лихвите от ФЕД. другият месец обаче ще е голямата сеч и долара излита като тапа.
Последна редакция от 4ono : 21-06-2017 на 11:50
kypa (22-06-2017)
продължавам да деба в засада аз.. ни за късо, ни за дълго дава сигнал.. кът се замисля, вече 3-ти ден не съм отварял позиция.. май поставих някъв личен рекорд..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Него пазарът колко го е отнасял................ Хората влизаха да видят коя посока е избрал и да пускат в обратната, абе чист индикатор си беше..
Но порасна, поникнаха му зъби и стана макулаА може и мантрите да дават резултат..
Или просто напоследък му върви, времето ще покаже..
Някой да знае какво стана с Ragnar? Или евентуално кой друг форум посещава?
Който пие бира, не фалира!
kypa (22-06-2017)
birimiri
те тия шамари на пазара се учи човек, вече макулите с елементарните си примамки никога не могат да ме прилъжат в мрежите им да влезна
всички примамки им знам аз всичкиии
давай долареее 1.108500 айдееее
----------
ловил съм на бял червей, на царевица, на кюспе, на всичко са ме хващали, всичките им захранки и кукички ми са ясни като бял ден![]()
birimiri (21-06-2017), danitrader (21-06-2017), kypa (22-06-2017)