Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
danitrader (16-06-2017), звездоброец (16-06-2017), pablo (16-06-2017), kypa (22-06-2017)
Или си станал по голям от тях "което е малко вероятно"
Или си умен поучил си се от времето и вече трудно те лъжат "Което ми се струва по вероятно"
Важното за мене е, че даваш добри сигнали в реално
Това е от полза
Не обръщай внимание на хеитарите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
pablo
обаче касирах на 1.1160
защото може пак на 1.1184 да иде и да продам пак изгодно , да задържи до 18 часа в горната част на рейнджа и вечер надоле да избие
те са хитри макулите, няма да пуснат кокала от веднъж, може на няколко пъти да се продава 1.1184 за леко надоле![]()
Дизеле, браво бе.. в 7 пипи рейндж, хвана 20 евра.. аз на такъв пазар не смея да влизам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
Всички си викат надоле, обаче да нема ох, че нещо 1.12171, 1.12190 и 1.12358 чакат уважение.... Аз само зяапкам тук...
Последна редакция от pepe1234 : 16-06-2017 на 14:25
kypa (22-06-2017)
Айде малко сеч
Стопарите над двойния връхт.. стопарите над 1,1200![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
kypa (22-06-2017)
раздвижи се малко.. мушнах и аз дълго от 1,1180..
дано само не разваля на Баба Меца работата.. кът знам къв съм карък..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
звездоброец (16-06-2017), kypa (22-06-2017)
звездоброец (16-06-2017), kypa (22-06-2017)
бегах го дългото аз.. и днеска дадох 10 евра на пазара.. да ги бях пратил барем на Дизеле по Еконта.. после поне щеше да има почерпка..
Последна редакция от звездоброец : 16-06-2017 на 15:24
kypa (22-06-2017)