Благодаря, добре спах.
Ако искаш да се задържиш в тази професия си сложи работно време и през останалото време просто гаси платформите. Това с недоспиването доникъде няма да доведе. Примерно днес ще си парцал цял ден и само грешки ще правиш.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Spekulanta (09-06-2017), звездоброец (09-06-2017), REDA (09-06-2017), wannabe (09-06-2017), babaMETZA (09-06-2017), toranagasan (09-06-2017), azni (09-06-2017), birimiri (09-06-2017), kypa (22-06-2017)
и при мен същото.. цяла нощ безсъние и файда никва.. не знам дали изобщо трябва да трейдвам днес..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
А Дубрутру бре
Японците са напЪнале сабаленътъ ново дънце .....
Ма айде иоще по-ново а)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой като БАБА МЕЦА има забравени дълги евра горе и днеска е решил да си ги затвори![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, теб те знам, че беше с къси.. само не ми казвай, че си ги затворил предсрочно..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
Една част бяха затворени на минимална печалба и това може да се нарече предсрочно но все пак са на +.
Както казах не направих нищо велико и значимо но не съм останал с /празни ръце/.
Се да видим в 12.00 ч. изявлението на Т. Мей.
звездоброец (09-06-2017), kypa (22-06-2017)
паунда 500 пипа надоле отива 1.2500 там няма мислене накъде и колко
еврото за 1.10 като начало после 1.08 ще видим на ФОМК другата сряда как положението
баба меца ще дава стоп, няма как , от много хитрост се насади да купи годишния връх, че и ината държи дългото още![]()
kypa (22-06-2017)
kypa (22-06-2017)