Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
kypa (22-06-2017)
Може пък мазохист некъв да е. Хора всякаквиНаду ни главите с шизофренните си брътвежи с месеци.
Загуби стотици пипсове с игра на късо. Затвори преди стопа си на абсолютния връх.
Не хвана нищо от слизането, поне да беше влезнал и да държиш корекцията, а чопка по 5-10 пипа, което не може да ти покрие и 1/10а сигурно от загубата.
Сега пак си къс от абсолютното дъно , вече на над 20 точки загуба и отново се обаждаш.
Как пък с такъв кеф ги хвърляш парите на вятъра?????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Как сте агънца???
kypa (22-06-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
само с плашене не става
требе да пусне жалба през сайта на КФН има онлайн жалби и като прати получава входящ номер на жалбата и едновременно да прати на брокито копие от жалбата на мейла им и входящ номер, така по се стряскат
макар, че ако спреда му е плаващ а не фиксиран иди докажи, че към този момент това не е била пазарната цена
как точно ще го докаже, при всеки брокер е различно, различни доставчици на ликвидност![]()
kypa (22-06-2017)
Не , Реда .
Тя сделката не беше на евро/долар
Попитах тук , щото хората дето им чета мненията пишат тук..............
Говорих с тях , но ми обясниха това дето Ragnar ми го даде като отговор , така че явно го има това нещо....просто не ми се беше случвало за дълга позиция.......
----------
Е там баш изядох шамара..........Примерно долар/канадец.........................................
няколко пъти ми се е случвало.. да не казвам кой е брокера. то всъщност при 2 ми се е случвало.. правилно питаш тука, щот то май само тука останаха освен Писачи и Читаци..Да попитам тук понеже за пръв път ми се случва . На позиция бай със 6 пипа стоп точно в 15:30 се получи шиш надолу и стопа , който платих е 32 пипа . Обадих се на брокера , но каза че е нормално по време на новини стопа ми да не сработи . Та на вас случвало ли ви се е или е само на моя брокер и трябва да се сменя
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
toranagasan (09-06-2017), kypa (22-06-2017)
Това си е реалния пазар.Е там баш изядох шамара...................................... ............
Вече въпрос на брокер дали ще ти спести малко, ако има ликвидност.
Бенча с тоя калпав бридж (който е доста по-добре от преди де) като почне да изпълнява по реда на слагане поръчките и ми се е случвало 3 чакащи в гапа, да ми ги филне на различни цени.
Как сте агънца???
toranagasan (09-06-2017), REDA (09-06-2017), kypa (22-06-2017)
REDA (09-06-2017), toranagasan (09-06-2017), kypa (22-06-2017)
REDA (09-06-2017), nikolay_diankov_1982 (09-06-2017), babaMETZA (09-06-2017), kypa (22-06-2017)