Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Биткойнаааааааа)
)
Почва ли сееее))
Удрииииии уйнооооо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
Дизеле, то безплатни сигнали вече няма в нета.. особено пък с такава успеваемост.. за няква такса мислил ли си..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
той тоз сигнал сам на пръв поглед се оказа хубав.. излязох аз..
Apr JOLTS data showed improvement in the job openings rate (4.0% vs 3.8%)
НО.... Hiring rate (3.5% vs 3.6%) fell to lowest level since April 2016 (3.5%)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (22-06-2017)
Аз като натрупам дневен + и накрая почвам да уважам и потенциалните , но само с 1 позиция. Добре си го казал за комарджийски настроения.
Засега има шанс да се реализира. Стопа оцеля за под 2 пипа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И като погледна ДНЕШНИЯ дневен рейндж 37 пипа и ми става смешно![]()
![]()
Аре евроооооо, поне ~ 1,12822 требе да дадеш... най-малкото стопарите на днешните мечета....мамини сладки убавци![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (06-06-2017), звездоброец (06-06-2017), kypa (22-06-2017)
късо съм да видим
ще стане ли номера най-накрая или ЕЦБ ще се чака![]()
kypa (22-06-2017)