1,1435 е желязно Акули, Макули, всичко там брани със здрави сили........
1,1435 е желязно Акули, Макули, всичко там брани със здрави сили........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-06-2017)
Абе на мене ли тъй ми се струва или Italian Bank Holiday е най-често срещаната новина по календарите.![]()
То чак да се чуди човек как успяват да фалират при толкоз почивни дни.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (29-06-2017)
1.12 беше 30 дневен бетон а сега къде сме?????? Един много добър сигнал за вход е пресичането на МА7 със средната на ББ на 4 часа. дава от 100 до 200-300 пипса, преди следващо пресичане. Е има и греди но пак трябва да се гледа накъде е месечния тренд. Винаги входа ми е по посока на месечния тренд при такова пресичане.
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (29-06-2017)
седмицата почти свърши, а аз така и не успях да изляза на 0-ла.. требе да се търси некъде, да се влезе..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (29-06-2017)
ето виж червените са профити при пресичане на МА7 със средната на ББ на 4 часа при корекции сините по тренда. Забелязваш ли колко повече е профита по тренда. Не искам да ви давам акъл , но направете си стратегия. Форекса не е игра.
звездоброец (29-06-2017), kypa (29-06-2017)
е аз дълго търся, демек по тренда да се пусна.. ама гледам, че взе да прави някаква корекция.. ще го изчакам..
kypa (29-06-2017)
ако те интересува, гледам и МА 504 и МА 200 на 5 минути. когато са с наклон нагоре и МА200 е над МА 504. скалпирам при пресичане на МА7 над средната на ББ на 5 минути с много плитък стоп от 6 до 10-11 пипса. според последния бар. сега не е още за дълги но дебна. късите не ме интересуват .
kypa (29-06-2017)
Емите съм спрял да ги ползвам.. но пиши като даде сигнал системата.. ще следя с интерес..
kypa (29-06-2017)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
kypa (29-06-2017)
давай долареее айде паритетаа идем идем
печена макула съм си поръчал на 1.1000![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)