Най лошия вариант които съм разглеждал да долара е 1.1440вече може да го приема за достигнат.
Евро икономиките ще бъдат допълнително затруднени от скъпото евро ако много скоро не го сурнат.
Най лошия вариант които съм разглеждал да долара е 1.1440вече може да го приема за достигнат.
Евро икономиките ще бъдат допълнително затруднени от скъпото евро ако много скоро не го сурнат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-06-2017)
РОЗОВКОТО,,,,,,
Онова ПАРИТЕТНОТО 0,99999999999999999
май май, отиде много далече, особенно, ако РЕДА
е прав за новия 8 годишен цикъл:
----------
Японската е доста нагоре и гледа надоле.
ХонгКонската е МНОГО нагоре.
Днеска почваме с германски, испански,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.1402-1,1419
при пробив с възможност за 1,1428-1,1446
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1,1455-1.1477.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.1391-1.1374(69)
и при преминаване там ще има атака на 1.1355-1.1345
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,1328-1,1306
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
----------
По ПРОЦЕДИРАНЕТО ЧАВКА за РЕДА !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо Реде, требе да знаеш, че твоята формация ЖЕТВАРЯ, па жъне при озито![]()
А Дубрутру бре ....)
)
Неска едни бързи 15 пипа от дълги ....)
И зяпане пак
Ни ги вярвам ного дългите![]()
звездоброец (29-06-2017), kypa (29-06-2017)
kypa (29-06-2017)
Не я ли помниш, че така я кръсти![]()
Момент.............................
https://forum.bg/showthread.php?2728...=1#post1095319
Еййййй малиииии РЕДА е забравил.Не я ли помниш, че така я кръсти![]()
Момент.............................
https://forum.bg/showthread.php?2728...=1#post1095319
Toва верно е ЖЕТВАРЯТ, а след него върви Бай Кольо,
а БАБА МЕЦА носи КОЛА!!!)
![]()
При озито ги гледах как косят, косят на 0.76 пь реших да я отиграя
п/п/ Сега ги гледам дали на 1.1444 ще продължават да косят![]()
Последна редакция от mck. : 30-06-2017 на 19:09
и аз съм мечка , не сте само вие за турбата с пари
давай долареее
----------
късо яко да видим
пържена макула с бира ще ядем ли мечките
----------
ко рекъл дедо боже паритета оттук
скромен лимит 1.0000
----------
ако 500 пипа надоле пуснат макулите доволно , колко им е на сърце и на 1000 пипа няма да се мръщя![]()
danitrader (29-06-2017), звездоброец (29-06-2017), kypa (29-06-2017)
Форекс, много си ми интересен..... отвори си една дневна графика и по-големи и виж има ли поне 1 червен затворил дневен бар та си тръгнал да ловиш върхове и да си трошиш парите. Както беше писал един успял трейдър, тренда не е нещо краткосрочно. може да продължи и с години. така че маай по тренда и не се опитвай да ловиш върхове и корекции. корекциите са 30-40% от таргета по тренда и никога не знаеш колко ще са дълбоки за да вземеш максимума от тях. докато по тренда и да се успиш сабахлян може да се събудиш с 100 пипа в торбата без да го мислиш много много. Успех! имам едно ботче за което си платих да ми напишат и знаеш ли как добре работи а то е много просто.... отваря позиции единствено когато цената се намира едновременно под средната на ББ на месечна и под средната на ББ на седмична за къси и обратно за дълги . Рядко го пускам но е 10% на плюс за 1 година. Може и да е случайност, но засега такава ми е и стратегията на реална търговия. Търся двойки при които е имало корекция и при затваряне на цената под/над средните на ББ на 1 месец и на седмична (едновременно) , започвам да скалпирам на 1 час и 5 минути. Доволен съм.
Последна редакция от 4ono : 29-06-2017 на 12:26
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (29-06-2017)