сложих стопа на 1,1233.. при втори напън нагоре, много вероятно Биците наистина да покажат сила.. застраховам се аз..
сложих стопа на 1,1233.. при втори напън нагоре, много вероятно Биците наистина да покажат сила.. застраховам се аз..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
Ако има напън той ще е точно за обиране на стоповете и нищо повече.
Вземе ли човек да мисли за стопа значи не е добре и неизбежно ще загуби.
Зарежи това лузарско мислене.
Мисли за лимита![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
"няма,няма ,ама не буташ как трябва
и аз да пробвам една къса от 1.1210
до 1.1160![]()
Обясни основанието за къси...след зелен дневен бар в петък и днес се очертава зелен бар на дневна...? ... затворил дълъг зелен бар на 4 часа и на 1 час.???/
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (28-06-2017)
Дълъг списък от закъсали банки в ЕЗ ми се струва като добър повод да се скъсява при всяко покачване на еврото.
Проблема е че първо ще съберат стоповете преди да го изсипят и ако има човек стоп то трудно ще види /келепир/.
и на мен така ми се струва,че сега е "обиране" на стопове,и после Драги ще го пусне "по пързалката"![]()
kypa (28-06-2017)
Най-сетне!!! БАБО МЕЦО виж!!! Виж виж!!! Верно е нали????
http://it.dir.bg/news.php?id=25967120
Откриха главната разлика между ЖИУОТНИТЕ и нас
Последна редакция от REDA : 26-06-2017 на 16:08
затворих късото на +1 пип.. това беше първа позиция от 8 дена насам, и първа печеливша от 3 седмици насам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (28-06-2017)
20.30 ч. изявление на Драги!!!
Драги поне е предвидим или ще го сурне или няма на мръдне.
Имаше къси от 1.1210 и просто трябваше да им сложиш лимита на 1.1120.
Forex (26-06-2017), звездоброец (26-06-2017), kypa (28-06-2017)