ще падне споко, макулите ви тестват търпение
обаче не знаят аз колко съм инат и колко им знам номерата 1.085000 удрииииииии
----------
не знаят форекса кой е , колко им е ял попарата ама нямааааааааа веке
няма мърдане 1.08500000000 айде идем![]()
ще падне споко, макулите ви тестват търпение
обаче не знаят аз колко съм инат и колко им знам номерата 1.085000 удрииииииии
----------
не знаят форекса кой е , колко им е ял попарата ама нямааааааааа веке
няма мърдане 1.08500000000 айде идем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
Форекс, това да не се окаже капан за мечета?????............................ Пускат партенките за италианските банки...всички се позиционират къси и бам една черта до 1.20 и всичкото мечета на кюфтета......![]()
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (28-06-2017)
няма споко, 30 дни щом 1.12 не можахте да предолеете биците, 1000% сме надоле за 1.085000
даже паритета де
и теоретичен шанс нямате биците да преодолеете 1.12 вече след 30 дни неуспешни 1000 опита![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
Да, аз ще изчакам някакъв сигнал за пробив, ако въобще цената пробие.Това 82 излезна по-здраво от ЖЕЛЯЗО,,
Еврото е силно в момента, възможно е и движение нагоре. Доларът също не отстъпва...
1.1120 !!!
Като магнит привлича!!!
Лесни пари защо да не се възползваме???
https://www.youtube.com/watch?v=Qm9ifur76R8
Малко да се развеселим с един палячо![]()
Последна редакция от pablo : 26-06-2017 на 12:53
kypa (28-06-2017)
защо се подвеждате по леките примамки на макулите с тия дълги
еврото ако е силно ще е над 1.12 дори над 1.13
щом е под 1.12 е слабо и пътя е за 1.085000 като начало
----------
положението е много лошо в еврозоната, банки в Италия фалираха, в Испания преди седмица фалираха , това означава, че ЕЦБ не може да спре програмата за печатене декември, че тя отива 2020, а може и завинаги, никакви шансове за спиране на стимулите и вдигане на лихвите няма пред ЕЦБ в това катастрофално положение на банковата система на еврозоната
----------
другото което е Гърция в фалит на банковата система , работата отива 100 евро за 1 долар като Япония вечно печатене на йени и по три четири нули на йените и еврото![]()
1, 2626........тръгваме след малко........ЕВРОТО.......ЩЕ ГО ИЗКУПЯТ ЗДРАВО
![]()
нови дълги 1.1177 стоп 1.1167 скалп .................................................. .. Напазарихте ли евтино злато......????? към 5000$ ще отиде
Последна редакция от 4ono : 26-06-2017 на 13:06
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
kypa (28-06-2017)
дългоооо нямаааа
късооооо късооооооооооо
----------
Къде бре бичетааааааа 3 банки са фалирали в Италия само, къде отивате
айде 1.085000 идем идем
Драги гони инфлация, ако пусне еврото нагоре отива всичко в дефлация и провал на ЕЦБ 10 години да съживи нещо, никога няма да ви пусне нагоре да му объркате политиката![]()
kypa (28-06-2017)
Германия пусна банкнота от 0 евро. И ЕЦБ няма нищо против......
https://money.bg/finance/germaniya-p...to-protiv.html
----------
ДОРИ НУЛА ЕВРО...се продават за 2,5.,............................................. .....................................
kypa (28-06-2017)