Чичо Кольо ми се обади, търсел Дизела под дърво и камък![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!!![]()
Чичо Кольо ми се обади, търсел Дизела под дърво и камък![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!!![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Бабо Мецо, не е хубаво така на чужд гръб да се смееш..пък и на Дизела стопа е чак на 1,1470
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Прав си, наистина не е хубаво човек да злорадства... само че
Аз съм Ж.
1.1470 ??? м-м-м-м добър таргет за дългите ми от 1,1122 1,1124, 1,1130 1,1131, 1,1133
ДАВАЙ ЕВРО !!! СЕЧ до 1,1250 днес... другата седмица повече![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (23-06-2017), звездоброец (23-06-2017), kypa (28-06-2017)
На 1.12780 ще има спирка...................................... .........................Прав си, наистина не е хубаво човек да злорадства... само че
Аз съм Ж.
1.1470 ??? м-м-м-м добър таргет за дългите ми от 1,1122 1,1124, 1,1130 1,1131, 1,1133
ДАВАЙ ЕВРО !!! СЕЧ до 1,1250 днес... другата седмица повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
преди това ми се струва,че ще има тест на 1.1160 / 1.1120![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (28-06-2017)
1.1430............................................ ........................................1.1470 ??? м-м-м-м добър таргет за дългите![]()
kypa (28-06-2017)
danitrader (23-06-2017), Forex (23-06-2017), ivoleon (23-06-2017), kypa (28-06-2017)
Петрофф май има недовършена работа нанагоре, ама май няма да я свърши в рамките на мойто работно време.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (23-06-2017), kypa (28-06-2017)
според мене няма да е изненада как ще затвори днес , но дали пък няма изненадата да е внеделя
с отваряне на пазара, да има един мечи гап
kypa (28-06-2017)