Дубрутря кво става 10 пипа рейндж !!! ПОЛУДЯВАМ !!!![]()
![]()
![]()
Дубрутря кво става 10 пипа рейндж !!! ПОЛУДЯВАМ !!!![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (21-06-2017), звездоброец (21-06-2017), Spekulanta (21-06-2017), toranagasan (21-06-2017), kypa (22-06-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и брее паунда на 1.25 веке браво
айде и еврото да го разпродават веке![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-06-2017)
kypa (22-06-2017)
всичко е нормално, разпродават се всички активи, тегли са кешовица в брой долари, бягат от всичко
инвеститорите искат долари в буркани кешови
иде лято отиват макулите на почивки, няма кой да прави големи сделки за нови върхове , чак на есен ще седнат за големи пари
----------
теглят си доларите за почивките
.................................................. .........................................
kypa (22-06-2017)
REDA (21-06-2017), звездоброец (21-06-2017), Spekulanta (21-06-2017), kypa (22-06-2017)
pablo
няма подкрепа няма, то ако имаше да е на 1.13 веке
чакаме будалите да купят евро, за да ни платят печалбите надоле
първа спирка 1.10
----------
паунда как радва надоле за паритета
браво браво мечета натискайте и еврото ще поддаде надоле![]()
Последна редакция от Forex : 21-06-2017 на 09:29
pablo (21-06-2017), звездоброец (21-06-2017), Spekulanta (21-06-2017), kypa (22-06-2017)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Spekulanta (21-06-2017), kypa (22-06-2017)
На 1.11 очаквам да приключим с последния бик
Графично погледнато смятам, че от там ще започне ускорено да се спускаме
Кабела няма какво да го коментирам! коментирах го миналата седмица сега просто е жътва.
п.п. Вчера изкарах добри пари но не колкото тебе ти ме водиш и амбицираш
звездоброец (21-06-2017), kypa (22-06-2017)
аз паунда кога го казах на 1.25 но не го изтъргувах, можех на 1.28 спокойно да го селна за 1.25 ама гледах като будала, хем беше ясно 500 пипа спад, че ще има от 1.30На 1.11 очаквам да приключим с последния бик
Графично погледнато смятам, че от там ще започне ускорено да се спускаме
Кабела няма какво да го коментирам! коментирах го миналата седмица сега просто е жътва.
п.п. Вчера изкарах добри пари но не колкото тебе ти ме водиш и амбицираш
макулите правят пачки, аз гледам , знаех го къде отива и не го обрах
----------
поне еврото ще оберем надоле
давай доларееее
----------
pablo
аз друго мисля, ще отидем до 1.10850 от там 50 пипа пак може да качим до тия нива 1.1135 и пак надоле за 1.1050 и така поетапно спад , чести корекции по 50 пипа
обаче аз затова на 1.10850 касирам и ще чакам 50 пипа да качи и пак късо
ще има якоо с тоягата по телетата как качи 50 пипа от някъде![]()