Супер, това кое е правилно къде го пише, в големите книги ли?Спирам с менторството и показвам, какво е сгрешено и как трябва да бъде......
Супер, това кое е правилно къде го пише, в големите книги ли?Спирам с менторството и показвам, какво е сгрешено и как трябва да бъде......
Не той го е приел като правилно и Според него така е правилно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е , хубава работа...Модератор във Форекс форум да ме пита в дебелите книги ли пише "Как се построява Тренд линия"....... Това са основни правила господин Модератор ...Не е нужно да се стига чак до дебелите книги. Все едно професор по химия в СУ , да ме пита - в дебелите книги ли пише , че водата е от 2 молекули Н и 1 молекула О........
Не " според мен " .....А така Е правилно.....
Друг е въпросът че негово право е да си ги чертае грешно....На неговата графика на неговия комп.
Когато , обаче ги качи във форум , всеки който разбира повече , може да го поправи . Това съм и направил...
Ако подържаш още някаква връзка със Фицката.....
копни му картинката и го питай.....
Отсега знам отговора.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не , не е в негов пост ....Просто го споменах на Fafa, като пример за някой , който и тя знае че Разбира ...
И кои сте това " вие" , които "питате"....
Тук , доста хора говорят за себе си в трето лице единствено число.....Ама ти почна и в множествено...
А къде пише.....поинтересувай се...Има Гугъл има литература за форекс.....За техн.анализ. (За други ти е рано) и т.н.....
Нема да ти вода лекторски сега....
Факт е че тренд линията ти е грешна....
Както ти беше грешно и построяването на корекционната фигура миналата седмица....
Чертежи който си дал е абсолютно неразбираем..
.А и като видя : черен фон ....зелени свещи +грид....
......Направо пропускам графиката. ....
Добре де... Ако дам трети вариант/ но в момента не съм на компа/ линията да се пусне от първо до второ дъно, и третото не се ли явява fake?
Няма трети и четвърти има правилен и грешен
Твоята тренд линия ще е правилна и наистина ще завършва при третото Дънов с фалшив пробив
Оттук натам можеш да я оставиш и да разглеждаш до пълното и компрометиране тоест пробив тест и превръщането и на съпротива
А можеш и да я махнеш и да построиш нова Тренд линия от второто до третото дъно
Но в никакъв случай от първото към трето дъно Тренд линия пропускайки второто......точно което е направил Многоуважавания ни Модератор. ....
Fafa (10-06-2017)
Съгласна съм...
Получи се конструктивен разговор по темата.
Макар че трендките сега не са ми приоритет...а допълнение и потвърждение в някои ситуации.