Благодаря за наградата ! Дано скоро има пак такива игри
Благодаря за наградата ! Дано скоро има пак такива игри
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямаше ме, ама поне като влезна, някой да ме попита нещичко - все пак влизах, нищо че не съм писала
пък и като влезна, като видя ферманите на дизела и губя интерес - все трябва да търся със страници назад за некое читаво изказване
Безплатен обяд няма!
Spekulanta (21-06-2017), royal majesty (21-06-2017), wannabe (21-06-2017), toranagasan (21-06-2017), prodi (22-06-2017)
Еми на мен не ми остава нищо друго освен а кажа честито на печелившите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз благодаря за наградата
Явно съм имал късмета да видя по-голяма част от въпросите.