И при мен нещо не се получава състезанието. Докато видя, че ми е зададен въпрос, той взел, че се скрил
п.п. Привелег, а класация с временните резултати няма ли да постнеш. Да ни надъхаш малко, та да ни хване спортната злоба.![]()
И при мен нещо не се получава състезанието. Докато видя, че ми е зададен въпрос, той взел, че се скрил
п.п. Привелег, а класация с временните резултати няма ли да постнеш. Да ни надъхаш малко, та да ни хване спортната злоба.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Довчера ги виждах и си го изчета и си отговоря, ама днес много скорострелно се скриваха
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е то тряа да го прекратят.....
Нещо не се получава .....
Аз днес нито есно не съм ВИДЯЛ ......
А чертички на доста места видех![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Класирането може да следите тук:Привелег, а класация с временните резултати няма ли да постнеш. Да ни надъхаш малко, та да ни хване спортната злоба.
Добре е да използвате Хром, ако не виждате въпросите, като разрешите джаваскрипт от браузъра си. Най-вероятният проблем може да е забраната на джаваскрипт от браузъра.
Quiven (09-06-2017)
Е ясно, аз на тел съм с Хром ....
Нищо не получавам вече ....
На компа на Модзила .... даже нито едно не съм видял... ма то и вече нема файда
![]()
Не е от това. Просто спряха да се показват днес сутринта. На компа в къщи показа един въпрос. На този в офиса вчера показваше, както и на телефонс. Днес нищо без дс са променяни настройките.
ПП сега ми показа линията ток.
toranagasan (09-06-2017), Skp (10-06-2017)
И аз линийка ми се показва ....
И толко ..... а не че и много гледам де ....
Привилег, чест и почитания ама не става така, въпрос и нито един отговор и от долу сенд?
как я мислите не знам
Trust Me, I'm an "Engineer"
И на хром и на мозила и на компа и на телефона и на таблета - все линийка и нищо друго
ей туй е грешката дето я дава конзолата "Uncaught HierarchyRequestError: Failed to execute 'appendChild' on 'Node': Nodes of type '#document' may not be inserted inside nodes of type '#document-fragment'."
Админ и на хром пак си имате някакъв технически проблем който определено си е на яве
тамън дадох верен отговор и пак нищо
често се появява въпрос без отговори и бутон сенд
----------
Минков това е черен бастун за отличницитеИ на хром и на мозила и на компа и на телефона и на таблета - все линийка и нищо друго
ей туй е грешката дето я дава конзолата "Uncaught HierarchyRequestError: Failed to execute 'appendChild' on 'Node': Nodes of type '#document' may not be inserted inside nodes of type '#document-fragment'."
показват ти чертата и ти казват че си до тук
Trust Me, I'm an "Engineer"