Ама админа се скри нещо и спря да пуска, аз викам да заседна тая вечер да наваксам, нъцки само един въпрос
Ама админа се скри нещо и спря да пуска, аз викам да заседна тая вечер да наваксам, нъцки само един въпрос
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз ще пропусна нощния трейд,че трябва да си изнамеря зимните дрехи, шапки и ръкавици,че било студено
та от мен лека, админ може би вечеря
Trust Me, I'm an "Engineer"
Той нещо скрипта на играта спря да бачка, дето спря не е болка за умирачка, ама ми блокира браузъра като ходя из форума и много се бави отварянвто на темите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пробвай да изчистиш кеша, или поне да презаредиш една-две страници с ктрл+ф5.
Иначе играта не се поддава на измама.Язе си турнах ЦСС да не скрива въпроса, че да мога да ги прегледам в гугела преди да отговоря, ама тъй като се забавя не иска да отчете правилния отговор.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
не е от кеша, явно скрипта няма връзка с неговата си база данни и постоянно се опитва да извесе някакъв прозорец с въпроси, ама на екрана се появява само една черна черта и бая време мисли докато се откаже да го изведе целия прозорецПробвай да изчистиш кеша, или поне да презаредиш една-две страници с ктрл+ф5.
Иначе играта не се поддава на измама.Язе си турнах ЦСС да не скрива въпроса, че да мога да ги прегледам в гугела преди да отговоря, ама тъй като се забавя не иска да отчете правилния отговор.
Аз обаче като не знам много (почти изобщо) джаваскрипт се чувствам много неудобно тъй да не мога да си извиквам въпроси когато си поискам.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ахххаааааа ..... бе и аз забелязвам една чертичка на тилифона .....
Пък въпроси нямам ...... вчера сутринтЪ 2 и оттогава глад
Не че ми е за игрътъ .... ма ку резултата е важен за МАТУРИТЕ![]()
скрипта се е прецакал нещо никакъв го няма
има нужда от ремонт
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Мернах го днес два пъти, обаче докато скролна на питанката и тя избяга, от едното въпросче мернах само словосъчетанието шкембе чорба
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark