Регистрирани са. Вече съм подал сигнала към техническия екип.Еиииии ,само клевети:1f63
Привилег това си продължава да излиза .И как да разбера дали съм харесала !!!Само в състезанието се появява
ulletin съобщение
borkooo_pz, вие нямате разрешение за достъп до тази страница. Това може да е поради няколко причини:
Вашият акаунт може би няма достатъчно права за достъп до тази страница. Опитвате ли се да редактирате чуждо мнение, да влезете в администраторски панел или друга привилегирована система?Ако се опитвате да пуснете мнение, администраторът може би е спрял акаунта ви, или чака активиране.
Log
Здравейте privelege !Имам един въпрос .На бонус сметка има ли някъкъв проблем при употреба на робот?Благодаря предварително!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jssj (11-09-2019), Нерегистриран (1)
а къде да ги намеря тези правила че търсих 1 час и нищо не намерих .той робота е много прост но знам ли ?
мда намерих ги ама са на инглиш и сега ще има 5 дена четене и превеждане![]()
под договора нали ? terms and conditions ?
Последна редакция от Alex1977 : 17-04-2019 на 16:42
Ето ги Общите условия, всичко се случва на тяхна основа.
Аааааа вие и на български ги имате !!!Супер ще си ги запазя да не питам много много друг път!!Ето ги Общите условия, всичко се случва на тяхна основа.Мерси много !!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (17-04-2019), sfplhr (02-05-2019), jeksana (16-08-2019), Нерегистриран (5), jssj (11-09-2019)
Пробвах се да дам благодарност в тема от състезанието, но нещо пак не се получи. Грешката не винаги се появява, но все още не е оправен проблема.
Привилег ,при мен ли е само проблема/ ограничаване / или още те сте си отстранили проблема в конкурсната тема !!??
Опитвам да лайкваме и не става ,изписва ми ,че или съм ограничена ,или нямам право
Малко хо сериозно де
Не е само при тебе.
Наистина е несериозно, ама е така.
Между другото, въпреки, че те препраща на онази страница дето пише, че си ограночен, лайка се отчита.
borkooo_pz (26-04-2019), lyubo (27-04-2019), jssj (11-09-2019), Нерегистриран (1)