jssj (03-11-2019), Нерегистриран (1)
В темата за бонусите .Няма значение ,показахте за пореден път ,че се трият неудобните ви мнения.![]()
На единия въпрос отговорих, имаш друг пост изтрит, който обаче съдържа подвеждаща информация. Освен това, ние сме администратори/модератори на форума, а не представители на брокера. Такива в България вече няма! Поради това съветваме да не звъните на различни телефонни номера! Връзката с брокера се осъществява единствено чрез имейл или чат на живо ( в рамките на работното време ) на уебсайта на брокера.
Колега Бибко, личен коментар от рода "Мда.....", за мен не е личен коментар. Наказинето ти е за това, че използваш това "Мда....." вече няколко пъти.
Копи-пейст новина + "Мда....." за мен е спам!
Да не говорим, че според правилата на форума всеки коментар трябва да е поне 2 реда.
Цитат от привилата на форума:
Без предупреждение се изтриват публикации, които:
- се състоят от линк към новина, от цитат на новина, без допълнителен коментар от страна на потребителя;
7.1. Дължината на публикацията трябва да е най-малко 2 пълни реда
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега Орион, без нико капка сарказъм благодаря за уточненията и Ви уверявам, че в бъдеще ще се старая добросъвестно да изпълнявам казармените правила за писане в един жив форум, който според мен би трябвало да е едно доста по-демократично място.Колега Бибко, личен коментар от рода "Мда.....", за мен не е личен коментар. Наказинето ти е за това, че използваш това "Мда....." вече няколко пъти.
Копи-пейст новина + "Мда....." за мен е спам!
Да не говорим, че според правилата на форума всеки коментар трябва да е поне 2 реда.
Цитат от привилата на форума:
Без предупреждение се изтриват публикации, които:
- се състоят от линк към новина, от цитат на новина, без допълнителен коментар от страна на потребителя;
7.1. Дължината на публикацията трябва да е най-малко 2 пълни реда
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
По-демократично от това няма, вече отиваме в зоната "свободия".
Постовете-новини може и да не са с 2 реда коментар, тъй като обикновено на една голяма част от тях отнемам бонуса, но пък с 1-2 думички като "Мда", "Ами сега", "И защо", които са често срещани някак си дискусии няма, а има едно запълване на темата, което е безсмислено, какъвто и спама. Идеята на форума е да се водят дискусии по конкретна тема, а не да се създават обратни линкове към новинарски уебсайтове.
Имам ли право да предоставя инвеститорски пароли на бонус сметката ми на друг човек от форума? Да може да ми разглежда сделките в реално време без да има правото да търгува.
Пичове, с тия бонуси изпъдихте повечето хора, от които може да се научи нещо.
Не че не са останали, ама трябва да ровиш из темите, като прасе в кочина, докато намериш нещо смислено и интересно.
Отваряш форума и гледаш, как еди кой си е отговорил във всички теми наред.
Или безмислени идиотщини, или разтягане на локуми.
Гледам постовете на няколко човека, които пишат по същество и има какво да кажат.Но те стават все по-малко и по-малко.
Разбирам, че дават някакви пари с които да чоплиш през месеца и може да изтеглиш нещо.
Както и да е, от форум за форекс търговия се обръща в нещо друго.
Лека вечер.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (03-11-2019), Fafa (03-11-2019), Нерегистриран (3), jssj (03-11-2019), gambletrade (03-11-2019), privelege (04-11-2019), Spekulanta (04-11-2019)
Всъщност админите трият спама ...Обаче в крайна сметка наистина не остава нищо качествено, а всичко е пълнеж. А преди няколко години имаше наистина доста спам обаче имаше и много свестни хора които да кажат доста неща за Форекс.
jssj (03-11-2019), gambletrade (03-11-2019), Нерегистриран (3), kypa (27-02-2020)