Всичко вече е наред!
Всичко вече е наред!
REDA (21-05-2024)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колегите са уведомени, работи се по идентифицирането на проблема.
Не знам какво са правили вашите колеги месец и половина, но за съжаление не ми решиха проблема. Така ми изгоря последния бонус, който сега виждам, че е преведен в стария ми акаунт, до който нямам достъп и затова настоявах да го сменя с нов. На практика съм принуден да приключа с форекса, защото пари нямам, а последната ми надежда за бонуси от форума се изпари с настъпилата жега.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак ще напомнимНе знам какво са правили вашите колеги месец и половина, но за съжаление не ми решиха проблема. Така ми изгоря последния бонус, който сега виждам, че е преведен в стария ми акаунт, до който нямам достъп и затова настоявах да го сменя с нов. На практика съм принуден да приключа с форекса, защото пари нямам, а последната ми надежда за бонуси от форума се изпари с настъпилата жега.
ontar (18-06-2024)