Уважаеми потребители,
Настоящата тема е за въпроси, свързани с форума и неговото използване.
Ако имате въпроси относно функционалностите му, това е темата, където да попитате.
Уважаеми потребители,
Настоящата тема е за въпроси, свързани с форума и неговото използване.
Ако имате въпроси относно функционалностите му, това е темата, където да попитате.
Spekulanta (16-10-2017), Нерегистриран (3)
Темата за въпроси и предложения е възобновена !
Нерегистриран (3)
Идеално ... я да видим сега дали ще стане
дава ми, че не мога да пускам повече от 5 поста в рамките на 10 мин ........... всичко това е прекрасно, но аз не съм написала толкова - имам 2 бр и всички след това ми ги сече - защо?
Безплатен обяд няма!
Нерегистриран (3)
и на мен така се случи два пъти
.............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Вероятно поради пренатоварване на системата или няколко клика върху бутона за публикация от ваша страна.дава ми, че не мога да пускам повече от 5 поста в рамките на 10 мин
След време всичко се нормализира.
Нерегистриран (1)
Аз друго съм забелязал. Не знам, дали е наистина така? Редакциите, на вече постнати мнения, системата ги отчита като ново мнение. Специално за този брояч говоря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
да, нормализира се ........... но се появи още на първото натискане на бутона и продължи доста време - опитвах през 3-4 минути и все един и същ резултат..... както и да е - вече ще знам
Безплатен обяд няма!
Нерегистриран (3)
Каквото и да пишеш, както и да замазваш положението няма как да прикриеш факта, че в трейдинга си кръгла нула и стоиш тук заради подаянията на рашките.
Привлидж, виждам, че Молива отново вършее из форума./
Мисля, че няма да си против, ако утре отида през съседното районно управление на МВР, за да разбера кой ме нарича педофил. Пък данъчните. ще са "екстра".
Нерегистриран (2)
В подобни случаи, моля, използвай бутона за докладване.Привлидж, виждам, че Молива отново вършее из форума./
Нерегистриран (2)
И аз не съм против ..... Обади се да идем заедно , че ми е интересно, кой знае такива неща за теб....
По принцип ....Това са лични работи....
minkov (22-02-2022), Нерегистриран (1)