Дейзито с касовите апарати направо го позлатиха нападжии.
Дейзито с касовите апарати направо го позлатиха нападжии.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
todor (21-03-2019), semion (21-03-2019), minkov (21-03-2019), krasilovech (22-03-2019), kypa (22-03-2019)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Типично в стила на баце
http://glasove.com/categories/novini...za-apartamenti
наредили се герберските управляващи на новите хитови местенца за живеене и той горкичкия пак от банкя ще ги гледа, ама този път от джипа на нсо-то
semion (21-03-2019), todor (21-03-2019), minkov (21-03-2019), krasilovech (22-03-2019), kypa (22-03-2019)
Как ли ще отговори баце на въпрос "защо тези реплики не ги изказа когато слугуваше на така наречената от него червена буржоазия, а приемаше всички предлагани му облаги"!Типично в стила на баце
http://glasove.com/categories/novini...za-apartamenti
наредили се герберските управляващи на новите хитови местенца за живеене и той горкичкия пак от банкя ще ги гледа, ама този път от джипа на нсо-то
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бат Бойко не се сдържа и каза доста глупава реч, според мен. Не трябваше в това важно от историческа гледна точка събитие да намесва горкия Цецо с неговите прословути апартаменти... И да се преструва на обиден от тогавашната власт. Наистина много хора са пострадали незаслужено след 9 септември, но не и Бойко и Цецо...
Бе някой от софия да каже, там въобще има ли жилище което реално се продава на 650-700 евро квадрата?.
Това дето са го направили дали е законно не знам, ама морал няма никакъв в такава покупка.
Не знам фирмата ли благодари за нещо с теИ цени, Цецо ли крие данъци и такси при покупката не знам, ама няма държава в която политик да прави такива далавери и да остане във власта.
Нерегистриран (1), semion (21-03-2019), krasilovech (22-03-2019), kypa (22-03-2019)
Радев каза че антикорупционната комисия, чиито членове са назначени и контролирани от цветанов, няма как да го разследва: "по беззъбия закон, наложен от самия него".
а сидеров беше още по-категоричен: зам.-председателят на герб има бъдеще като брокер на недвижими имоти. цветанов няма да остане гладен, тъй като това е един много сериозен бизнес...:d
kypa (22-03-2019), Нерегистриран (2)
Е реванширал се е Цецо с някой общински парцел в София, никой не дава без да взима.Бе някой от софия да каже, там въобще има ли жилище което реално се продава на 650-700 евро квадрата?.
Това дето са го направили дали е законно не знам, ама морал няма никакъв в такава покупка.
Не знам фирмата ли благодари за нещо с теИ цени, Цецо ли крие данъци и такси при покупката не знам, ама няма държава в която политик да прави такива далавери и да остане във власта.
Нерегистриран (4), kypa (22-03-2019)
Днес отново проблеми с регистрацията на автомобили поради започналата подмяна на софтуер!
kypa (22-03-2019), Нерегистриран (1)
Минков, на зелено в крайните квартали има на тези цени.
Специално тази сграда е доста известна ето да я видиш отвън
https://www.google.com/search?client...30.Rt_aOKxQDPo
района е от най-скъпите, а във връзка с вчерашното изказване на баце за комунистическите велможи да отбележа също, че е на прословутата улица Латинка. Бойковите подчинени и те при комунистическите велможи се наврели - доста символично.
А цуцка разбрала, че с цецко ще са съседи като се нанесли - смях и веждито и той в кюпа плюс кумицата на особената форма на главата.