Имаше и един артист от "Бързи и яростни", който се преби с кола.Това е абсурдно ,че за да свалят герберите е станал инцидентът.
Но в по - горният ред на мисли ,за пилотите от Ф 1 ,веднага ми светнаха двата крайни случаи:
Сена загина по толкова нелеп начин почти на пистата ,парче се забива в единствения процеп по каската !!!Загива .
Шумахер след толкова тежки катастрофи,винаги оцечляваше и ............едно ,нелепо и на пръв поглед безобидно падане ,го направи само документално жив човек !!!!!!
Не е ли съдба !!!????
Не е ли както казват " Ако ти е писано че ще се удавиш ,няма да се обесиш " ?????????
Като май не е карал той, а е бил до шофьора когато са се забили в дърво.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (26-08-2018), kypa (26-08-2018), pablo (27-08-2018)
Е,Пол Уокър ,но то там е пак с коли .
И там имаше високи скорости , завои и несъобразяване с пътната обстановка.
Проблема с Радев старши не е самия инцидент, а как са го отразили катаджиите. Ако това дето публикуват по вестниците е наистина протокола там пише, че тоя с тротинетката е ударил Радев старши. Тия тротинетки не знам дали трябва да се движат на едно с колите, обаче тоя е в кръговото първи и с предимство и Радев старши му сече пътя. А тоя дето дошъл с втората патрулка бил кмета.
И най-много въпроси защо точно в събота това нещо излиза наяве и очевидно се разпалва нарочно, щото бая време му отделиха по тиливизура (язе за малко гледах тиливизур в събота да се похваля, не бях гледал от няколко години).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
pablo (27-08-2018)
Днес ден на траур заради катастрофата край Своге. След обяд разследващата комисия ще излезе с резултат за причините.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Драстично поскъпване на Гражданска Отговорност, а Борисов прикрива своят приятел Трактора.Събудете се Българи!Всичко поскъпва-Ток-Парно-Храни-затраховки
Нерегистриран (1)
Ти като висшист икономист, математика учил ли си ? Можеш ли да смяташ, ????
При толкова катастрофи с толкова жертви и ранени, за което застрахователите плащат обещетения , ти очакваш застраховките да поевтиняват, бухаха![]()
Нерегистриран (1)
За всички водачи които нямат нарушения през цялата изтекла година не трябва да има повишение на гражданската отговорност, за нарушителите да се увеличи двойно стойността й.
Да, така е в "нормалните" страни, така трябва и да бъде, даже не само двойно (в зависимост от прегрешението) ...
" Аз знам, че нищо не знам " - Сократ
Написах двойно като първа стъпка, а след нея да се направи скала според тежестта и повтаряемостта на нарушенията. По този начин и нарушенията драстично ще намалеят.