kircho (09-07-2018), borkooo_pz (09-07-2018)
Да поканят учител по физическо но такъв ФорумЧовекът с особената форма на главата пак заминава на инструктаж по американско
Цветанов заминава на важна визита във Вашингтон! С мозъчни тръстове ще обсъжда бъдещето на…
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/tsveta...ews612260.html
малко шеговито звучи
Виж ако говорим за инструктаж в ЛЕНГЛИ това е друго нещо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А. Д. уж почетен пенсионер стана, обаче продължава да работи активно за благото на държавата и народа.
https://bivol.bg/dogan-wolf.html
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (09-07-2018), kircho (10-07-2018)
кой както иска да ме разбира -имах възможността на 3 пъти да съм в компания с него ....толкова еродиран ,толкова интелигентенА. Д. уж почетен пенсионер стана, обаче продължава да работи активно за благото на държавата и народа.
https://bivol.bg/dogan-wolf.html,и в същото време толкова земен !!!!
Ако 80% от политиците които са сега във властта ,са с неговият интелигент ,.....сто пъти да сме се оправили .
Рядко българин да говори толкова правилно български ........ само това е предпоставка ,какъв интелект е Доган .
Интелект имат всичките, проблема е за какво го използват. Легендата нали гласи, че делата трябвало да се гледат, не думите.
borkooo_pz (09-07-2018), kircho (10-07-2018)
Не всички ,но.......броят се на детето ми ръце от сегашните ,да не кажа и на едната .Но ако 90% от тези които са във власта имаха неговият ум ,преценка ,щяхме да сме много напред .
Против съм това да има такива партии в НС ,не съм расистка ,но и не приемам факта друга себе определяща се общност да има глас в НС ,но факт е ,че той е много умен и ориентиран .
Боре исках да ти пратя едно старо видео не можах да го намерякой както иска да ме разбира -имах възможността на 3 пъти да съм в компания с него ....толкова еродиран ,толкова интелигентен,и в същото време толкова земен !!!!
Ако 80% от политиците които са сега във властта ,са с неговият интелигент ,.....сто пъти да сме се оправили .
Рядко българин да говори толкова правилно български ........ само това е предпоставка ,какъв интелект е Доган .
В неговото родно шуменско село не го описват така добър
съселяните му казват че дори и майка си не поглеждал
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (11-07-2018), borkooo_pz (11-07-2018), kypa (11-07-2018), Нерегистриран (10), baba_qga (18-11-2018), fox (19-11-2018)
На същото мнение съмНе всички ,но.......броят се на детето ми ръце от сегашните ,да не кажа и на едната .Но ако 90% от тези които са във власта имаха неговият ум ,преценка ,щяхме да сме много напред .
Против съм това да има такива партии в НС ,не съм расистка ,но и не приемам факта друга себе определяща се общност да има глас в НС ,но факт е ,че той е много умен и ориентиран .
При условия обаче да са българи и българофили ..
а не русофили, туркофили, и други фили ....
borkooo_pz (11-07-2018), kypa (11-07-2018), Нерегистриран (4)
Живко напълно съм съгласен с теб просто
не ми е ясно кой разпродаде България за
жълти стотинки
borkooo_pz (11-07-2018), kypa (11-07-2018), krasilovech (12-07-2018), Нерегистриран (10), baba_qga (18-11-2018), fox (19-11-2018)
Язе не знам защо бях останал с впечатлението, че БКП-то бяха приключили първата сделка за АЕЦ Белене (с "обезщетенията", пропуснатите срокове за обжалване и т.н.) в полза на Росатом и сие, а те били тиквочите.
kircho (12-07-2018), krasilovech (12-07-2018)