В Бразилия мисля мизерията е значително по-голяма отколкото тука.
В Бразилия мисля мизерията е значително по-голяма отколкото тука.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
взимат хубави заплати кредитните инспектори,а тези където са на гишетата са им ниски заплатите .А и има значение в кой град е .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-07-2017)
Цинизъм е да се говори за праг на бедност и изобщо да я има при положение, че годишно се изхвърлят тонове храна. Скоро имаше анализ за България. По-изгодно е да се бракува отколкото да се даде за благотворителност.
kypa (08-07-2017)
дано да не са ги намалили чрез избиване на въпросните, а с по цивилизовани мерки. Там стрелят с автомат на автоматична от въздуха с хеликоптери по шофьорите, без някой да е направил нещо, без да го преследват за нещо, просто им е симпатичен. има много клипове в YouTubeВ Бразилия наскоро намалили броя на бедните с близо 25%![]()
kypa (08-07-2017)
Смъкнали прага на бедността - т.е. само са ги свалили от отчета, реално за хората няма никаква промяна.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
И няма и да има защото така им отърва.
А наистина им е по-удобно Да хвърлят храна отколкото да я дават на бедните.
kypa (08-07-2017)
Винаги съм се чудела на това, добре де голяма част от тая храна е с изтекъл срок на годност, демек щот са бедни, дайте да им набутаме боклуците
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (08-07-2017)
ако някой иска да дари не трябва ли да я закупи? за дрехите съм пробвал да дам в сиропиталище и искаха от мен да са минати през химическо?
kypa (08-07-2017)
Това за даренията е така, говорим за изхвърлената храна- тя се изхвърля обикновено щото е негодна вече за ядене и винаги ми е бил странен този апел дарете я , а не хвърляйте, е какво боклуци ли да даряват.
Именно поради тази причина много благотворителни организации отказват такива дарения, а не че било по-изгодно да се бракува , отколкото да се дари- счетоводно писането е едно и също.
А при даренията имаше някакъв процент отчисления от данъците- 5 или 10, та е по изгодно финансово да се дари, а не да се бракува.
Помисли и за дрехите- логично е да ги искат чисти при положение ,че са ползвани, напатили са се от това което за кофата, някой да им го набутва и да се бие в гърдите виж колко съм благороден
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (08-07-2017)