туканка някой беше вкарал дълги, немам спомен кой ама като гледам как зверски са го изсипали си потвърждавма мнението че даун тренда йощ не е свършил
туканка някой беше вкарал дълги, немам спомен кой ама като гледам как зверски са го изсипали си потвърждавма мнението че даун тренда йощ не е свършил
Trust Me, I'm an "Engineer"
тук се разви много добре късата позиция , да видим дали ще направим и ново дъно на 4 часа .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм дълъг тук даже сложих и една отложена поръчка от нивото 0.7345 пак за нагоре а ако падне още една фигура под отложената поръчка пак ще влизам за нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е..туканка направо не мога да те разбера
пазара ти показва посоката
без стоп си да го разбирам?
Trust Me, I'm an "Engineer"
Без стопове, имам очаквания от двойката в скоро време, така че си действам както си знам !
Който ми е чел мненията в при паунд долар и паунд канадец ще разбере че не си говора !
Вече колкото време трябва ще се чака слапа е положителен поне!
На седмица и на месец, на седмица мисля че сме в корекция има вероятност да падне и до 0.738 максимум да падне до отложената ми поръчка 0.7345 на нивото 0.73 имам тренд линия на седмица + това MACD се качва а цената пада и стои така че за мен тези нива които писах са бай от дълбоко с големи цели които се чакат.
едит:
Аз не съм от хората които искат да хващат всички, защото това няма как да стане никой не може.
nikolay_diankov_1982 (03-05-2017)
тя тази трендка на 73 е малко спорна - прескачаш дъното от преди една година.На седмица и на месец, на седмица мисля че сме в корекция има вероятност да падне и до 0.738 максимум да падне до отложената ми поръчка 0.7345 на нивото 0.73 имам тренд линия на седмица + това MACD се качва а цената пада и стои така че за мен тези нива които писах са бай от дълбоко с големи цели които се чакат.
едит:
Аз не съм от хората които искат да хващат всички, защото това няма как да стане никой не може.
По-скоро сме си в един рейндж с долна граница 0,72 и не се знае накъде ще избие.
----------
А аз пък го чакам да видя реакцията на 4ч около сегашното ниво - възможно е още тук да пообърне
Безплатен обяд няма!
Ами след down trend от 2011.08 мисля че е ясно на къде ще избием![]()
то всеки тренд все някога свършва.....принципно
мен не ме интересува накъде ще е - важното е да го хвана в подходящия момент .... ако го чакам на 73 или 71, за да правя нещо .... то може и да не отиде до там .... така че, каквото прави текущо - това и аз![]()
Безплатен обяд няма!