Дълги!!!!!Къси ........къси.................................. ..........................................1.0750, 1.0610 ..........1.0500 та да видим до 21 - 22.00 часа до къде ще падне..........
И днес ако не хванете движението.............сте ..................................
Аааа!!! Това да не е "развързан" двор??????.................................................. .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво има да му хващаме, висим до 0730 и чакаме да затвори.И днес ако не хванете движението............. сте ..................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (11-05-2017)
Не бързай Кристина че такъв ирегулар могат да завъртят че 1 .0920 да го видиш за 5 минутиКъси ........къси.................................. ..........................................1.0750, 1.0610 ..........1.0500 та да видим до 21 - 22.00 часа до къде ще падне..........
И днес ако не хванете движението.............сте ..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (11-05-2017)
Ееее! Взех му на Евродолара 20 пипса.....Вие сте на ход!!!!!
----------
20 Светкавични!!!!!!!!!
Връщам се при Доларенка!!! Иска ме!!!!
danitrader (11-05-2017), REDA (11-05-2017)
и аз съм вече къси от 1,0860.. няма да се цепя от колектива я..
(демо е позицията.. да се има в предвид.. понеже някой колеги ми казаха, че ме ползват като обратен.. не знам дали важи за демо![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
toranagasan (11-05-2017)
danitrader (11-05-2017), nnikos (11-05-2017), КинО (11-05-2017)
Гейшата как пробива, тука скоро няма да върне май...