Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
danitrader (16-05-2017)
Много благодаря за поправката Реда.....
Всъщност ако погледнеш хубаво на графиката е 78 .6%
фибото
Не знам що съм написал 76.....
Но не е съществено.....
Фибо нивата са ориентировъчни нива
Цимент теракол магнит по тях няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Късото евро приключи според мен, чака се пробив на 1.20
На фона 1.62-1.0350 , в момента 1.1050 еврото има много път нагоре до 1.6200
По-добре късо на паунда, предвид Брекзита , може да се изкарат добри пари, поне аз там влезнах късо
Да се залага срещу еврото на тези ниски нива е безмислено, на 1.62000 може да се пробва късо![]()
Защо млъкнахте бре
Еврото не падна според вълновата теория и темата отиде почти на втора страница![]()
Точно и аз щях да пиша, че настана сеч на вълновици без стопове. Без да визирам никой тука.
Просто стигна точно една такава точка дето вълновиците си викат, може да премине в еди си кво, после трето, после, все ще има корекция. Не, че няма да има , но преди това .......................
![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (16-05-2017)
Привет на групата
при мен екшъна май-май поприключи и сега мога да погледна графики и форум
Реде, ти нали все ме питаш за свещи- виждам, че на месечна предния бар е затворил на интересно ниво - 1. над върха на 2В, което активира възходящо движение, и 2. над средата на целия бар и над средата на тялото на ноемврийския бар, което активира формация утринна звезда - знаете я
. Като цяло, много криво го направиха - не ми е симпатично движението по този начин
на седмична не виждам нищо интересно - линията е пробита ... бях пускала по твоя молба картинка
а на дневна - колкото и да ми е грозна графиката, няма обръщащи свещи .... дивергенции читави също не виждам ....
имам само един проблем с дългите - дизела ми е в посоката![]()
Безплатен обяд няма!
REDA (16-05-2017)
2005-2006/7 (ако не се лъжа) - канадецаТочно и аз щях да пиша, че настана сеч на вълновици без стопове. Без да визирам никой тука.
Просто стигна точно една такава точка дето вълновиците си викат, може да премине в еди си кво, после трето, после, все ще има корекция. Не, че няма да има , но преди това .......................
....................
Безплатен обяд няма!