КинО (05-05-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (05-05-2017)
Мисля, че беше с акцията на аксенчър, но не съм 100% сигура. Не помня цифрите, но нео от сорта на пазарна капитализация от 4-5 милиарда, някой беше продал акции за 60 милиарда примерно и я беше свалил на 1 цент, оттам целия индекс се преизчисли и му затвориха търговията.Беше голямо говорене по новините, че някой си натискал по погрешка някакви ордери
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Oleg (05-05-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това беше в Япония преди няколко години. 2010 май месец пропадането на ДАУ беше заради бъг в алгоритъма на баинг програма търгуваща фючърса на ДАУ.Мисля, че беше с акцията на аксенчър, но не съм 100% сигура. Не помня цифрите, но нео от сорта на пазарна капитализация от 4-5 милиарда, някой беше продал акции за 60 милиарда примерно и я беше свалил на 1 цент, оттам целия индекс се преизчисли и му затвориха търговията.
Absfresh (05-05-2017)
Не се бъркам...........krestin - пост от днес, ама не ми се получава с цитатите ........
188K и 4.6% .................................................. ..........................
----------
USDJPY
ПРОДАЖБА ОТ 112.65.
Stop: 113.00.
Targets: 111.15 ...........110.00.
GBPUSD
Покупка от 1.2900/1.2870
Stop: 1.2830
Target: 1.3124
А при еврозолара сигурен ли си че ще падне под 1.0950..............и няма да качи на 1.11219.......................................
Свободни съчинения................................ ................
Такааа..........А па вие си плюйте колкото си ви се иска.............................
Знаете ли че нищо не знаете............................
абе аз нещо не вдявам .................... ние ли не сме добре, ти ли нещо се бъркаш ................ какво й има на прогнозата на Абсата за 1,0730????- ти самата вчера беше тръгвала за натам ...... ето поста № 177 - ако не вярваш, ако не го промениш или ако не го изтрие някой
https://forum.bg/showthread.php?5062...12#post1646512и аз очаквах да падне на 1.0790 но даде сигнал на ниво 1.0950 за покачване..................
![]()
отчитам тази седмица -200$ по едната сметка и -30 евра по другата.. не е добре работата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Купете си кабела и до 09.05. вечерта ще сме на ниво 1.31....................
Абе .... търговията е все едно сме някъв обикновен ден .....
А не като Пейрол ден..... на който данните са били трепАч ....
Едва ли очакванията за изборите (предрешени) са такъв фактор ....
Баси![]()
REDA (05-05-2017)
KinО чадо) РЕДА мисли в една посока,,,,
Сеги,,,,какво толкоз се случи пРЕДи 2 работни седмици,
че в понеделника курсо отвори с ОГРОМЕН ГАП???
Ами нищо не се случи!!!
В смисъл нищо неочаквано не се случи.
Във Франция от 1962г. винаги има балотаж.
Та какво накара курсо да отвопри с подобен
позитивизъм?? Ами щото вероятно ластика
е бил много разтегнат надоле,,,,,,
Сеги,,,,,,вероятно КАКА МЕРИ на 99% няма да спечели.
Та може ли курсо да отвори като предния понеделник.
Ами може, но ще е малко прекалено споРЕД РЕДА де.
Но не се изключва нещо нагоре нагоре до
ЕДИНИЧНОТО 1,11111111111111 ,,,,))
----------
Някой за домашно да сметне това двойно(тройно) дъно !!!
----------
Тука е някак си по ,,,,угледно:
![]()