давай долареее 1.04400
няма къде нагоре затворено е
банките не пускат нагоре, основата от 1.0350 е слаба и не може да държи голямо катерене, малко са парите на биците още![]()
давай долареее 1.04400
няма къде нагоре затворено е
банките не пускат нагоре, основата от 1.0350 е слаба и не може да държи голямо катерене, малко са парите на биците още![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (05-05-2017), Skp (05-05-2017), звездоброец (05-05-2017)
будалите купуват върха на шестмесечието, аз даже вкарах двойни къси
всичко с лимит 1.0440, да видим кой е по-силен мечките ли
аз будалите не ме интересуват какво правят, гледам си месечна графика и ордерите на банките в дългите и късите позиции и те показват 50 на 50 биците нямат големи позииции в дълги, което е 1000% сигурно , че пада еврото до дъното от януари
те всички продаваха и дъната по 1.05 аз купувах и правих пари до връо, и гапа на изборите на 23 април хванах 1500 евро профит, и март на вдигане на лихвите бях дълги на 1.06 и спечелих защото заложих срещу будалите да продават дъната защото залагам против будалите на база графика
най-важното е графиката, обемите с които върви движението, корекциите колко са големи това е достатъчно да знаеш силите и какво следва, не е нужно да си баба ванга, пазара е елементарен -1.044000 айде![]()
Последна редакция от Tredar : 05-05-2017 на 07:59
По принцип БАБА МЕЦА е организатор и
главен СПОНСОР на играта с ПЕЙРОЛИТЕ,
но още е ПИЯНА и РЕДА ще бъде принуден
да даде началото.
РЕДА 202К
тредара-300К
250 пипа спад днес 1.0990-1.07300
1.044000 давай долареее 1.10 бетоннннн за 2017 банките са сложили мини за биците на 1.10000 да не преминават![]()
![]()
Последна редакция от Tredar : 05-05-2017 на 08:06
REDA (05-05-2017)
А Дубрутру бре
Неска шсе зяпа ..... Ич не ми е за влизане(((
КинО - 213К, 4.5 безработица
...... Алелеееееее 2 доларя изсипванка на Олюто по ранни зорИ)
)
REDA (05-05-2017)
защо не ти е на 670 пипа корекция и видимо, че е корекция да не влезнеш късо и то май месец си е грехота да гледаш как пада еврото и да не спечелиш
ако тук не продаваш, на 1.05 ли ще продаваш 400 пипа по-надолу
какви хора сте, търсете най-високата цена за продаване и най-ниската за купуване, там са големите пари
само будалите купуват върха на 670 пипа корекция и продават дъната и после губят и си викат защо ни излъгаха банките![]()
добро утро..
тази седмица няма оправяне..целта ми за днес е просто да не сговня нещата още повече..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
REDA (05-05-2017)
Добро утро на всички.
..........немам никаква идея за търговия.........поне за сега...........................
.........ма първо кайвето.................................... .......
REDA (05-05-2017)