Остава то остава 1.3.. остава не не знам защо но така ми се струва тая работа
Остава то остава 1.3.. остава не не знам защо но така ми се струва тая работа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Правете каквото знаете!!! Аз набивам дълги!!!!!!!!!............................... ......................
----------
Ей! Опасни са!!!!! Пак по нощите действат!!!!! Когато народа спи???????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
prodi (30-05-2017)
в капана сте бици, няма бягане, ще ви оберем до стотинка до 1.02
чакам 1.075000 първа цел
Европейската централна банка предупреди, че основният инфлационен натиск остава потиснат най-вече заради слабия ръст на заплатите
все още е необходима значителна гъвкавост в паричната политика, това изисква банката да поддържа безпрецедентното ниво на стимули. обяви Марио Драги
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...liavat-240217/
Гутен морген сабахлям на всинца Ви!
Днес като гледам ще е ден мечи как беше и през нощта
айде профитен от мен!
РЕДА?
Trust Me, I'm an "Engineer"
REDA (30-05-2017)
Японската е леко надоле и гледа нагоре.
Днеска почваме с германски, френски,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1.1150-1,1168
при пробив с възможност за 1.1176-1,1189
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1,1200-1,1234.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1.1139-1.1122(19)
и при преминаване там ще има атака на 1.11111-1.1096
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,1075-1,1050.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Последна редакция от REDA : 30-05-2017 на 07:00
КинО (30-05-2017), звездоброец (30-05-2017), babaMETZA (30-05-2017)
Лондон като отвори чакам удар в земата на еврото под 1.10 от един път
и надолу да няма спирка към 1,075000, паника сред биците какво става и защо еврото пропада, защото ЕЦБ печати и лихвите на минус, пък ФЕД 1% лихвите и не печати, кой да чете фундаменти, по-лесно е да си цъкат като електронна игра валутката
----------
Дpaги дoбaви, чe тeмпoвeтe нa инфлaция пpeз тaзи гoдинa щe ocтaнaт пo-cĸopo ниcĸи.
Πo дyмитe нa Дpaги, pиcĸoвeтe зa pacтeжa в eвpoзoнaтa ocтaвaт -Cпopeд нeгo, нaй-cepиoзният oт тяx ce ĸpиe в зaбaвянeтo нa cтpyĸтypнитe peфopми в cтpaнитe члeнĸи нa вaлyтния cъюз
ЕЦБ oбaчe нe изĸлючвa, чe пpи нeoбxoдимocт пpoгpaмaтa мoжe дa бъдe пpoдължeнa и oбeмът нa изĸyпyвaнитe aĸтиви дa бъдe пpoмeнeн.
![]()
добро утро.. аз отново влизам къси при еврото от 1,1122.. требе да се бие тая пущина дока още мърда..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
REDA (30-05-2017)
Според Марио Драги хлабавата монетарна политика на стимули ще продължи минимум до 2020 година![]()
пък един тука чакаше вдигане на лихви от ЕЦБ юни месец, хаха смях в залата, те обмислят увеличение на печатенето и намаляне на лихвите още надолу
----------
ЕЦБ Марио Драги подчерта, че новите основни лихвени ставки ще останат в сила за "продължителен период.
"Позволете ми да кажа, че лихвите ще останат ниски, много ниски, за дълъг период от време и е от решаващо значение да избегнем т.нар. "вторични негативни инфлационни ефекти"
Драги го казва еврото ще е ниско, много ниско за дълъг период от време![]()