Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (29-05-2017)
за кой фрейм говориш
че аз за месечна графика говоря
нов връх когато ЕЦБ вдигне лихвите и спре да печати, до като не стане само дъна и по-ниски върхове на месечна ще има
бабо мецо то спада който започва от 1.1267 ще продължи сигур къде паритета 1 до края тази година или началото на 2018 и там ако нещо ЕЦБ вдигне лихвите ще тръгне нагоре
----------
обаче има риск ЕЦБ да увеличи печатенето, че Италия е зле, те и другите де и лихвите намали още
политиката на ЕЦБ сякаш ще продължи още по-агресивно да действа, че да не се разпадне Еврозоната
Еврото може да стане слабо като японската йена 100 йени за 1 долар, 100 евро за 1 долар или 50 евро за 1 долар
има риск в името да не се разпадне еврозоната, ЕЦБ завинаги да изкупува държавни дългове и да държи лихвите на нулата, че и на минус![]()
Последна редакция от Forex : 29-05-2017 на 15:12
Марио Драги започна да говори пред европарламента
давай Драги бутай надолу викай лихвите на минус отиват и да тръгваме за ново дъно
ЕЦБ предвижда да продължи утра хлавата парична политика за следващите години и да прибегне до ново намаление на лихвите и увеличение обема на изкупуваните дългове на страните членки вика Драги
ЕЦБ не е обсъждала и не предвижда промяна на монетарната политика за близките години, докато не види устойчиво развитие на дълговете на страните членки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво рече Драги???????/ 1 евро=2 долара?????Марио Драги започна да говори пред европарламента
давай Драги бутай надолу викай лихвите на минус отиват и да тръгваме за ново дъно
ЕЦБ предвижда да продължи утра хлавата парична политика за следващите години и да прибегне до ново намаление на лихвите и увеличение обема на изкупуваните дългове на страните членки вика Драги
ЕЦБ не е обсъждала и не предвижда промяна на монетарната политика за близките години, докато не види устойчиво развитие на дълговете на страните членки.............................
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май мечата атака мина за момента и наистина като че ли даде сигнал за мечките но аз си мисля че може да се окаже корекция към 1.3..
Писна ми след Драги, нищо не задвиѫи, зарязах форекса и отидох навън да видя свят!!!
Сега гледам нищо не съм пропуснал!!!
Извод!!! Без "американо" никой не смее да "пипа"!!!!![]()
кога банките ще вкарат големите пари за надолу не знам , но скоро ще е
чакаме не бързам толкова и до края на юни да светнем 1.07500 е добре защото съм с 4 евро на пип, при 500 пипа са 2000 евро, 4000 лева за 1 месец и половина чакане си заслужава![]()
А Добра вечер)
Кво и е на мечата атака ..... е ся пак дъното пробваме ....
Че 1.1145-40 тряа да атакуваме)
REDA (29-05-2017)