Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Учените са предупредили още от преди половин век. Но кой политик ще си заложи главата. "Ами ако нищо не стане. И той създава само паника сред населението!"
А и да стане. Ще се направят на изненадани, и ще демонстрират колко са загрижени за нацията. Ще дават интервюта и пресконференции. Ще летят с хеликоптери наляво и надясно. И ще покажат че са най-великата нация в света. И могат да приемат всякакви предизвикателства.
Подобно на атентата срещу кулите близнаци. Всичко е бизнес! А те ще са героите които са показали колко са непоколебими в тежки времена за Америка!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (27-08-2012)
В Калифорния земетресенията са ежедневие.Хората са свикнали с тях и почти не им прави впечатление.Имам приятели ,които са вече 14г. там близо до Сан Франциско,често се виждаме по скайп.Казват ,че на денонощие се усещат по 10-на труса,а има много, които не усещат.Никой не се паникьосва и живота си тече нормално.Въпреки земетресенията цените на имотите са едни от най-високите за Америка.
то в калифорния земетресения,в маями ураганчета....а ако живееш във Вегас,парите няма ти стигнат :д
Това е прецедент и се казва "сеизмичен рояк" след него последва 7,4 до бреговете на Еквадор .
А в Калифорния от 4 часа не е имало земетресение .
army dad
Топла вода в Тихия океан виновна за лютата зима в САЩ
Свързаните със затоплянето гръмотевични бури на свой ред предизвикали промени във въздушните течения, които "изсмукват" студен въздух от Арктика
http://sinoptik.bg/news/topla-voda-v...a-v-sasht-1070
Наистина сме безпомощни - е сега ме полюля едно земетресение - някой усетили го или аз си въобразил в София![]()
Не си се въобразил, доста полюля, премести ме барабар с дивана, отвориха ми се врати, а пък аз се чудих преди това какво му стана на кучето че се скъса да лае.
----------
http://dnes.dir.bg/news/sofia-zemetr...-16750623?nt=4
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
и аз си изкарах акъла човек....
мести ми стола яко...
ама беше некво супер плавно такова...
не беше рязко...като онова в Перник....
но си ми изкара акъла....ама докато разбра
то нищо братче не се разлюля, че нема и кво
добре, че едната врата леко се клатеше та ми потвърди да излизам![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?