еми няма как , фибото мога да кажа че ми е 90% от стратегията ..
със него влизам и излизам .,.
----------
има наблюдения че много от важните нива на подкрепи и съпротиви се получават точно на определени фибо нива.,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
val (18-04-2017)
Има резон в това. Все пак днес много лошо се подведохме с тези къси евра.
Щеше да падне евро/долар ако паунда не го беше повлякъл нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Определено фибото е много актуално по наше време!!!!!!!!
Но работа си е!!!! Трябва да се направи!!!!
Не е достатъчно все пак!!!!!
Всичко, което сте научили е полезно!!!! Но да сте го научили добре!!!!
От трейдинга по-труден "спорт" не знам!!!!!!!
Знания, качества, умения, личност, емоции?????????? Винаги могат да се подобряват!!!!!!! Няма лимит!!!!!!!!
----------
Давам пример!!!!!!!!
Неуките хора, когато си купуват билети от националната лотария е нормално!!!!!!!!!!!
Но! Ако ти им каѫеш, че се занимаваш с трейдинг----казват: "Ти си Луд"!!!!!!![]()
билет , веднъж съм си купувал и спечелих 5 лева . .Определено фибото е много актуално по наше време!!!!!!!!
Но работа си е!!!! Трябва да се направи!!!!
Не е достатъчно все пак!!!!!
Всичко, което сте научили е полезно!!!! Но да сте го научили добре!!!!
От трейдинга по-труден "спорт" не знам!!!!!!!
Знания, качества, умения, личност, емоции?????????? Винаги могат да се подобряват!!!!!!! Няма лимит!!!!!!!!
----------
Давам пример!!!!!!!!
Неуките хора, когато си купуват билети от националната лотария е нормално!!!!!!!!!!!
Но! Ако ти им каѫеш, че се занимаваш с трейдинг----казват: "Ти си Луд"!!!!!!
3 лв чиста печалба , нямам намерения да повторя![]()
danitrader (18-04-2017)
Аз пък един ден се хванах..... Търках 4 часа.....Ами взимам и печеля и пак нов.......и така......4 часа търках една неделя и така и не спечелих милиона.......само си изгубих времето.........и толкова ми беше....мина ми мерака!!!!!!!![]()
.................................................. ........Но! Ако ти им каѫеш, че се занимаваш с трейдинг----казват: "Ти си Луд"!!!!!!определено нормален човек няма да има силите да се справи.............
Несигурност витае и тази вечер коригирах таргетите . Вчера пуснах късата от 1.0700 и днес очаквам движения 1.0650 - 1.0750 но определено до петък пробив на 1.0500
Изчаквам EURGBP да направи пробив на 0.8300 и ще продавам с лимит 0.7886
При кабела очаквам да падне на 1.24200.
USDCAD за днес да качи на 1.3496
----------
Как да правим анализ при такива движения въз основа на 15 мин. .......................................1.0704. Началото на дългия бар на м15. Иначе генерално си е нагоре. Въпреки простотиите на Молива.
За къси сме си.........................
http://prikachi.com/images.php?images/831/9098831E.png
Последна редакция от krestin : 19-04-2017 на 09:44
и аз пуснах къси от 1,0731.. да съм в играта.. колежке Ана.. на теб също разчитаме да не ни подведеш..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КинО (19-04-2017)
моята цел е с 4,7 пипа по-надоле.. таргета ми е 1,07273.. чисто без спреда прибирам 0,7 пипоня..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Нека да е с точност................................и аз пуснах къси от 1,0731.. да съм в играта.. колежке Ана.. на теб също разчитаме да не ни подведеш..
Изчакаите да падне на 1.0706 - 1.06888
Покупка от 1.0706.
Стоп: 1.0676.
Таргет: 1.0775.
Времеви хоризонт ..........само днес
Продажба от 1.0775-1.0805
Стоп: 1.0845.
Таргет: 1.0360 (1.0000).
Времеви хоризонт от 1-3 месеца
http://prikachi.com/images.php?images/866/9098866E.png
Последна редакция от krestin : 19-04-2017 на 10:26
звездоброец (19-04-2017)