Тя лотарията е игра на късмета и на емоциите,не разчиташ на Р/Р ами да хванеш едни 100,200, 500 хилядарки че да си оправиш живота,пък дребните печалби подхранват страстта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-10-2017)
Аз билетчета не търкам, точно заради шанса. А като гледам в магазините бабите как харчат последните си стотинки от пенсията за едно билетче чак яд ме хваща. Някакви реклами дават по телевизията за печалби от по сто хиляди, а то реално с толкова пари и един приличен апартамент не можеш да си купиш, трябва старо строителство, в по-неугледен квартал. Ако искаш нещо по-прилично трябва ипотека. Реално помагат финансово големите печалби, но не са толкова ефективни. Предимно за екскурзии и апартаменти отиватТя лотарията е игра на късмета и на емоциите,не разчиташ на Р/Р ами да хванеш едни 100,200, 500 хилядарки че да си оправиш живота,пък дребните печалби подхранват страстта.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-10-2017)
Шанса не е на страната на купувача,но въпреки че е близо до ума и без особени математически способности съм срещал много странни твърдения от иначе нормално интелигентни хора като примерно че няма начин ако си купиш 100-на билетчета да няма някоя по голяма печалба от поне 200-500 лв.и реално купувача да е печеливш.Аз билетчета не търкам, точно заради шанса. А като гледам в магазините бабите как харчат последните си стотинки от пенсията за едно билетче чак яд ме хваща. Някакви реклами дават по телевизията за печалби от по сто хиляди, а то реално с толкова пари и един приличен апартамент не можеш да си купиш, трябва старо строителство, в по-неугледен квартал. Ако искаш нещо по-прилично трябва ипотека. Реално помагат финансово големите печалби, но не са толкова ефективни. Предимно за екскурзии и апартаменти отиват
kypa (25-10-2017)
Това са някакви заблуждения, какво им пречи на лотариите да вкарат в една серия само непечеливши билетчета? В онлайн казината също има игрички с такива скреч карти и оттам казината доста добри печалби си изкарват. Залъгват се хората, че повече изтъркани билети означава по-голям шанс за голяма печалба, а реалността е съвсем друга.Шанса не е на страната на купувача,но въпреки че е близо до ума и без особени математически способности съм срещал много странни твърдения от иначе нормално интелигентни хора като примерно че няма начин ако си купиш 100-на билетчета да няма някоя по голяма печалба от поне 200-500 лв.и реално купувача да е печеливш.
kypa (25-10-2017)
А, сега я виждам тази тема- моето мнение по въпроса за лотарии, тото и т.н. ..... мисля, че докато човек се пробва, за да изкара пари за еди-какво си или за да има повече пари просто, работата няма да стане
. Но, ако го прави просто ей така, щот му е кеф, щото му е интересно, и подобни, няма начин да не се получи - поне чести мини-печалби.
Позновам човек, който спечели миналата година 1,5 милион от тотото - и като питах, отговора беше точно на място- забавлявала се дамата
- та, забавление му майката
за печалбите
Безплатен обяд няма!
hanuman (07-10-2017), lyubo (07-10-2017), nikolay_diankov_1982 (07-10-2017), kypa (25-10-2017)
Билет никога не съм си купувал , няма и да го направя
само веднъж баща ми беше взел 4 билета от които си взех един и се оказа с 5 лв печалба .
купих си едни цигари и това беше![]()
Права си,забавление му е майката,когато се забавляваш имаш повече късмет,изпробвал съм го лично в игра на карти,сядам да се забавлявам като играя разчитайки освен на знанията си и на късмет или на интуиция като често обявявам цвят без дори да си погледна раздадените карти,или пък ако съм ги погледнал то примерно имам само една седмица от цвета и в крайна сметка ставам от масата като победител,а когато седна и съм съвсем сериозен нещата са доста по-трудни.А, сега я виждам тази тема- моето мнение по въпроса за лотарии, тото и т.н. ..... мисля, че докато човек се пробва, за да изкара пари за еди-какво си или за да има повече пари просто, работата няма да стане
. Но, ако го прави просто ей така, щот му е кеф, щото му е интересно, и подобни, няма начин да не се получи - поне чести мини-печалби.
Позновам човек, който спечели миналата година 1,5 милион от тотото - и като питах, отговора беше точно на място- забавлявала се дамата
- та, забавление му майката
за печалбите
lyubo (07-10-2017), nikolay_diankov_1982 (07-10-2017), Happy68 (08-10-2017), kypa (25-10-2017)
лотарийните билети и тотото са като покер машинките , имат си определен процент който трябва да пуснат . .
всичко е въпрос на късмет , но в този случай вероятността е прекалено малка поради тази причина не участвам![]()
Да за дребни печалби съм чул доста истории: 2, 5лв. 40 лв. 200 лв. Добра реклама са тези сумички за ''Тото шанса'' или както се казва там.
hanuman (07-10-2017), nikolay_diankov_1982 (07-10-2017), emoyambol (07-10-2017), kypa (25-10-2017)
Шанса за дребни печалби официално е от 3.85 до 4,5 към 1 но за по големи драстично спада дори за 100 или 200 лв вече е много малък едно към няколко холяди, а за най -големите 1 към 7-8 милиона и повече,НО ТОВА Е ОФИЦИАЛНО,според написаното на гърба на билетчетата,а реално е доста по зле.
nikolay_diankov_1982 (07-10-2017), lyubo (07-10-2017), kypa (25-10-2017)