Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (12-04-2017)
Слаба работа, поне туй с кутийките от алумини, по 2 лв. килото към 48-50 кутийки правят кило /чух по ТВизията/.Туй,с бутилките,сигур доходоносно е....
Явно е от бедност, безизходица.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Me4oBikov (12-04-2017)
Наш познат спечели една сериозна сума от билетче на националната лотария.
На 10.01.2016 г. беше в София за снимки в предаването с чека.
Излъчиха го на 30.01.2016 г. Това, което ми стана много странно е, че в това предаване обявиха, че Големият джакпот за следващата седмица е 4 200 000 лв.
Принципно ако не бъде спечелен, то за следващата седмица нараства с 200 000 лв, т.е. в сряда 03.02.2016г наистина е 4.2 млн лв.
От тук идва въпроса – Как от националната лотария са знаели, че в периода до излъчване на предаването (3 седмици) този джакпот няма да падне?
Дали тегленията в сряда след новините по Нова не са на запис?
Много ми мирише… И то на много гнило…„
http://bgnews168.com/%D0%B8%D0%B7%D0...D0%B5-%D0%B4/#
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Много ясно .Националната лотария си е чиста преебушка за българина.Знам един случай в който едно момче спечелило 400 лв ,но те чу платили да каже ,че е спечил 400 000 лв.Е направи им рекламата ама само с нея си остана.
Е как може да има пък такива будали които да им се връзват на глупостите?
е ми аз чак сега се усетих..
за 2 години съм купил общо 724 билетета.. това са 1448 лв..
ако тез пари ги бях сложил на късо евро от 1,4000 ся щях да имам 50 000 лв.
а имам едно нищо..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не забравяй, че в телевизията могат да снимат няколко варианта на едно предаване и да излъчат това, което е нужно.Наш познат спечели една сериозна сума от билетче на националната лотария.
На 10.01.2016 г. беше в София за снимки в предаването с чека.
Излъчиха го на 30.01.2016 г. Това, което ми стана много странно е, че в това предаване обявиха, че Големият джакпот за следващата седмица е 4 200 000 лв.
Принципно ако не бъде спечелен, то за следващата седмица нараства с 200 000 лв, т.е. в сряда 03.02.2016г наистина е 4.2 млн лв.
От тук идва въпроса – Как от националната лотария са знаели, че в периода до излъчване на предаването (3 седмици) този джакпот няма да падне?
Дали тегленията в сряда след новините по Нова не са на запис?
Много ми мирише… И то на много гнило…„
http://bgnews168.com/%D0%B8%D0%B7%D0...D0%B5-%D0%B4/#
Помня една година бихме Германия в София. Веднага след това имаше предаването Куку и там се спукаха да се кефят как
бием германците. Обаче предаването е на запис. Как са знаели, че ще бием? Ами имаха и запис при евентуална загуба, където
всичко се стоварваше въху гадния поръчков съдия и се пееше, че и да бием и да паднем пак ще се напием.
Tyк там се изкарват по 2лв за БЕОбаче супер интересно ми е колко малко се иска за да се зарибят хората по нещо безумно математически погледнато.
звездоброец (12-04-2017)
Мисли, наобратно....
Колко широко скроен човек си.....Щот,си хвърлил на вятъра 52 иляду лефа....
![]()
звездоброец (12-04-2017)