Oleg, тая с пускането на тия черни балони ....все едно вика айде дигай черния.... самолет....браво браво
Oleg, тая с пускането на тия черни балони ....все едно вика айде дигай черния.... самолет....браво браво
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Oleg, благодаря ти !!! Много стил !!! Ако ми излезе нещо сочно ще ти върна жеста!
------
Гледах разсъжденията ти за възрастовите граници. Трябва да ти кажа, че си в правилната посока !!!
В тази връзка се сетих за един мой голям френд от инвестра - оня 23 годишния с ника Киану Рийвс, дето учеше на Хавай - никога не ми е минавало през акъла, че на ХАвай имало университет - мислих си че там можеш да изкараш най-много курс за масажист ... като и да е .... предстоеше му интервю в някаква финансова корпорация, дадох му ценни напътствия какво да прави по време на интервюто и наред с това, за да не се отчае при неуспех, го насочих и към вариант за подобни отношения - сещаш се богати вдовици и подобни ..... оттогава не съм го срещал по форумите, което все повече ме кара да си мисля да не би с моите съвети да съм го качил директно на късата писта ..... дано един ден момчето се сети за мен..... както и да е ... нещо маниашко пускам, което не е за всяко ухо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДжейЗи аз като по-дърт от тебе търся съвсем друго скрито послание.
Ако си забелязал в клипа присъстват прекалено много топки, които леко биват погалвани предвижвайки се напред (от манекенката) и точно след този безобидно-приятен момент, тя застава в далечината и изпуска балоните, което за мен ще рече " Ако не ми подариш подобно бельо - ЗАБРАВИ!"
Замисли се малко по-надълбоко - говорим за сублимална стимулация - за невидимите стимули !!! Манекенките така и така са разголени - в това няма послание!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
комарджи съжалявам за плиткото ми разбиране...може би момент на слабост...някои ситуации правели мъжете първосигнални...и те така...ДжейЗи аз като по-дърт от тебе търся съвсем друго скрито послание.
Ако си забелязал в клипа присъстват прекалено много топки, които леко биват погалвани предвижвайки се напред (от манекенката) и точно след този безобидно-приятен момент, тя застава в далечината и изпуска балоните, което за мен ще рече " Ако не ми подариш подобно бельо - ЗАБРАВИ!"
Замисли се малко по-надълбоко - говорим за сублимална стимулация - за невидимите стимули !!! Манекенките така и така са разголени - в това няма послание!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ИзумителноДжейЗи аз като по-дърт от тебе търся съвсем друго скрито послание.
Замисли се малко по-надълбоко - говорим за сублимална стимулация - за невидимите стимули !!! Манекенките така и така са разголени - в това няма послание!!!![]()
Пичове, аз много напреднах на тема "Кадрите със скрит подтекст, влияещи на подсъзнанието" - руснаците много ми отвориха очите. Оказва се, че масово ни манипулират!![]()
В долното видео засичам 3 провокативни кадъра- до 1:03 от клипа . Мнения по въпроса? задника на мацката изобщо не го слагам в категорията.
пп ДжейЗи прощавай за последното изречение. Било е излишно от моя страна .... евентуално, ако съм те засегнал с нещо.
Комарджи замязал си на ей тоз. Навсякъде виждаш манипулиране
Kомарджи чукането е в основата на живота, нормално е всичко да започва и свършва с него....ако не свършва то със сигурност започва![]()
Happy68 (22-05-2012)
-----
Гледай - гледай ... търси кадрите и не се обяснявай, кое било в основата и кое не ... остави на мен да преценявам тези работи
мнооооооого сложна тематика ... тука явно няма да се намери и един перверзник да се включи в дискусията ...![]()
между другото Олег има едни гнижки из книжарниците за манипулациите - земи си ги земи, някога могат и да са ти полезни. Не се майтапя!
Знам Комарджи. Преди и аз доста се бях запалил на тази тема и изчетох това онова. Сега като знам доста от нещата и правя много по-малко глупости.
-----
Гледай - гледай ... търси кадрите и не се обяснявай, кое било в основата и кое не ... остави на мен да преценявам тези работи
мнооооооого сложна тематика ... тука явно няма да се намери и един перверзник да се включи в дискусията ...![]()
между другото Олег има едни гнижки из книжарниците за манипулациите - земи си ги земи, някога могат и да са ти полезни. Не се майтапя!
Ето например онзи ден трябваше да си сменя клавиатурата. Преди време щях да дам 50-60лв за клавиатура, защото било дизайн еди си какви копчета и функции и т.н. Неща, които реално не ме интересуват, но понеже рекламата е силна и се подвеждах. По-лъскаво нали и пр. Този път обаче отидох до кварталното магазинче и си взех обикновена клавиатура за 9лв и си е перфектна![]()
Или иначе казано, ако нещо може да се вземе за 10лв, няма нужда да даваш 20 само защото има надпис върху него![]()
Oleg, Ми купи си Жигулка за 200 лв вместо S-класа за 200 000![]()