Случайно стана приказка за нумерологията в друга тема. И за да не спамим там, може да си коментираме тук. Не е задължително, но ако някой има интерес.
Случайно стана приказка за нумерологията в друга тема. И за да не спамим там, може да си коментираме тук. Не е задължително, но ако някой има интерес.
Безплатен обяд няма!
Привет Хепи ,Аз си пазя една нумерология от 2013 г и чесно казано почти всичко стана така както си написала благодарско
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Каква е тази нумерология нещо като хороскоп
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-03-2017)
Привет русалита .... дано да са били хубави нещата
Левски, Живко - да, има такова нещо като нумерологичен анализ - върши много добра работа, стига човек да желае да погледне В себе си
Ако началника тук позволява, мога да пусна линк към блога ми - не че има нещо много за четене, ама ... ей така, за обща култура ....
Само да отбележа, че това също ми е хоби - не си търся клиенти - но пък и не си раздавам времето безплатно
Безплатен обяд няма!
Разбира се, че не. Или тук го пусни, или го добави към подписа си. Така може и повече хора да го видят.Ако началника тук позволява, мога да пусна линк към блога ми - не че има нещо много за четене, ама ... ей така, за обща култура .
За да не се чудим после кой с какво се занимава...астрология...нуме рология...
kypa (30-03-2017)
е, в подписа няма нужда - то не ми е професия ... засега.
Благодаря за разрешението
ето го - да ви е приятно
http://overtherainbow-bg.blogspot.bg/
Безплатен обяд няма!
petar80 (30-03-2017), L1914 (30-03-2017), kypa (30-03-2017), nikolay_diankov_1982 (05-04-2017), REDA (31-07-2017)
Хепи,много хубаво си се сетила да споделиш с нас и малко по-различни знания,може да пускаш ако искаш ежедневен анализ за деня,или нещо от сорта както е по правилно да се направи според нумерологията.Примерно днес е четвъртък доколкото знам юпитеров ден син цвят 30-ти и 7-ца.Доколко е вярно и как се тълкува.Според статистиката в четвъртък най-често се пускат лотарийни залози и тото с големи печалби.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много неща могат да се направят, но няма да е точно, защото деня с датата и числото важат за цялата Земя. А във форекса има отделни валути, които принадлежат на отделни държави. Това означава, че трябва да взема датата на всяка държава, да ѝ смятам цифрите и да съобразявам, стават ли или не . И като добавим, че те са по двойки и ще стане манджа с грозде .Хепи,много хубаво си се сетила да споделиш с нас и малко по-различни знания,може да пускаш ако искаш ежедневен анализ за деня,или нещо от сорта както е по правилно да се направи според нумерологията.Примерно днес е четвъртък доколкото знам юпитеров ден син цвят 30-ти и 7-ца.Доколко е вярно и как се тълкува.Според статистиката в четвъртък най-често се пускат лотарийни залози и тото с големи печалби.
Но, когато знаем собствените си цифри, можем да преценим, в кои дни по-добре да сме поне внимателни, ако не друго. Ето, примерно, за мен утре е критичен ден ... и знаейки как са нещата около мен, вече почти знам какво ще се случи ... ще съм подготвена и ще опитам да мина по-безболезнено
А другото, което е, предпочитам да давам конкретни, персонални насоки на отделни хора, на базата на които те да могат по някакъв начин, поне донякъде, да вкарат живота си в по-нормални граници. Не само търговията тук, а всичко около себе си. Накакси, струва ми се по-смислено.
Безплатен обяд няма!
Да, така е, по - смислено и по - точно е. Но тези неща са повече за лични съобщения и за лични контакти. А какво ще пишеш в темата?А другото, което е, предпочитам да давам конкретни, персонални насоки на отделни хора, на базата на които те да могат по някакъв начин, поне донякъде, да вкарат живота си в по-нормални граници. Не само търговията тук, а всичко около себе си. Накакси, струва ми се по-смислено.
kypa (30-03-2017)