Аз повече мисля за нас в Европа. Не знам колко пари ще стане петрола, ако има война.
Аз повече мисля за нас в Европа. Не знам колко пари ще стане петрола, ако има война.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И в Европа ще е леш
То стане ли война и да му хванем тренда на петрола...файда, йок![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполагам ще скочат цените доста кофти ще е много!
Но американетата ще се облажат тях не ги интересува в Европа с какви пари ще си сипват нафта важното е те да са добре!
Петрола сега пада,но пък долара се вдига,така че като гледам по бензиностанциите си стоят високите цени.Доколкото си спомням през 2008 ма когато нефта падна до $33 ,слабо се отрази върху цената на горивата,а преди това като беше на $150 за барел ,цените по бензиностанциите бяха по-ниски отколкото сега в момента,та въобще не намирам връзка между суровина и краен продукт.Както и с натуралния газ последната година на борсите се търкаляше само надолу,а тук все за поскъпване говореха![]()