добро утро.. къс Дакс 12045............................................. .............................
добро утро.. къс Дакс 12045............................................. .............................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Гутен морген и от мене......
.......още не съм в кондиция, но да се надяваме че ще вляза........
...при озито отнесох шамарите.......а го държах два месеца...........
........ма първо кайвето.......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо, за днес 2 задачи ти поставям.
Еврото го търся на 0716 и нафрата на 47.60
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
мен ме изхвърли от дългите.. язък, че толкова време ги държах.. от цялата работа - нищо и половина..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (17-03-2017)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CVC (17-03-2017)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Тайна, Майна.
Еврото екстра тръгна. Третинка прибрана на 19 точки, стоп на 0 на остатъка.
То и петрола е с нулев, но няма смисъл да го обявавам , като не съм го прожектирал навреме, както вика истинското кинО
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Айде на късото тръва влакот, добро утро на все...![]()
REDA (17-03-2017)
А Дубрутру
Неска Добре тръгна доларя ..... и на Евро и на Паунд ....
Още малко обаче ще е добре .... да съберем сила....
Че снощния отскок ми изби три зъба![]()