Колега дано не се засегнеш,защото не такава е идеята ми, но си те представям ето така
https://www.mlbtraderumors.com/files...481231827.jpeg
Колега дано не се засегнеш,защото не такава е идеята ми, но си те представям ето такакакво ги гледате тези лихви толкова , важното пари да направим от правилната посока, вдигнали не вдигнали пък защо пък какво
да му мислят ФЕД, кой го интересува лихвите
давай долареееееееееее 1.0470000
айде лихви се вдигнаха веселия всенародни требе да има
----------
даже 1.0440 идва таргета оттука ама айде 30 пипа преди макулите да напусна заведението аз
требе да сме играчи, не да чакаме макулите да ни водят за носа защото тогава все ще ни обират
https://www.mlbtraderumors.com/files...481231827.jpeg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CVC (16-03-2017)
Още 2 по 0.25% гласят до края на годината.Това не ми звучи сериозно.
Повишение на ОЛП 0.25% да доведе до рецесия.
Не ми се вярва икономиката на САЩ да е толкова крехка...
Само да ви напомня, че днес се очаква да се достигне тавана на дълга и това определено е много лошо за долара
п.п. Но е добре за моите позиции
Има и друга теза.
Подготвя се законопроекта за данъчни облекчения при връщане на капитали + понижена корпоративна ставка и ефекта се оценява по размер като КЕ от около 800 милиарда. Та може договорено между банките да пускат въздух на пазара, за да има накъде да слиза в последствие като се почне. Да не им се налага да бранят със зъби и нокти паритета.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Дубрутря
Дълъг еврак от 1,0720 за 1,0790 или някъде там за трендака на главътъ
ДАВАЙ ЕВРО !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (16-03-2017), CVC (16-03-2017), royal majesty (16-03-2017), D-12 (16-03-2017), звездоброец (16-03-2017), pepe1234 (16-03-2017)
Absa има ли къде да се налеят 800 млрд $ в реалната икономика???
Има ли толкоз място, щото има многоооо фактори,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оценяват на трЪмпа мераците за инфраструктура на 900 милиарда.
Съмнително близки цифри.
Ако се развие хипотезата за данъчно репатриране на кинти и мощни харчове в инфраструктура , действията на фед с лихвите са много логични. Яко ръст ще има на инфлация и подобряване на показателите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Инфраструктура. ОК!!!
Може да се налива реално цифра до безкрай!!!
Обаче в реалната икономика е доста по-сложно и ограничено.
Реално има достатъчно на брои отрасли с ниска добавена
стойност и доста голяма човекоемкост или по-скоро
с голямо участие на хора в трудовия процес.
Обаче,,,, поради високата часова ставка и много силните
профсъюзи по САЩ тез отрасли не могат реално да
съществуват освен, ако пряко не се субсидират(спонсорират) от
т.н. държава. А това последното за там малкооооо
някак звучи еретично,,,,,,![]()
звездоброец (16-03-2017), КинО (16-03-2017), D-12 (16-03-2017), CVC (16-03-2017)
Абе гледам .... и си мисля .....
Дъли не настана Отрезвяване на пазаря)
))
И под 1.0699999 да се забърза курса)
)
звездоброец (16-03-2017)
Добро утро, стана ли вече!
Песничка https://www.youtube.com/watch?v=gSq8ZBdSxNU
Тоя пазар като испанската инквизиция, деба! Няма отърване.
Нахлузил съм къси долари през туй-онуй. Ся ако върне на вчерашния старт, си е*а и маржина
Между 10:00 и 16:00 е време да се мисли за обяд![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (16-03-2017)
Тея гниди ми рутят дългите, ама не са познали... държа си аз и си чакам...1.08
И аз мисля, че вече е за купуване еврото. Направи си корекцията до 1.0700 и няма повече работа надолу.
Пазарът реагира много по-различно от това, което правеше при предишни вдигания на лихвите.
Това е симптоматично.
REDA (16-03-2017)