EURAUD............ зоната на съпротива е 1.4160 и последният връх е на 1.4111 при пробив очаквам до 1,4214 и 1,4288 и продажба с цел 1.4028 и 1.3950 .............
EURAUD............ зоната на съпротива е 1.4160 и последният връх е на 1.4111 при пробив очаквам до 1,4214 и 1,4288 и продажба с цел 1.4028 и 1.3950 .............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CVC (14-03-2017)
Никоя от великите сили не иска силна Турция. според мен и преврата беше подпомаган от вън. Сега очаквам покрай Сирия да започне и война между кюрди подпомагани от Запада и Турция с цел продажба на оръжие и разпокъсване на една огромна и силна мюсюлманска територия, на по дребни държавици. по правилото Разделяй и владей!
П.П. Ердоган усети как дебелия му влиза след като се скара със САЩ и сега оди при Путя да договаря туристи защото много добре знае че след слабия миналогодишен туристически сезон ще последва ощр по слаб-тази година. Също никой инвеститор няма да рискува капитала си в една мюсюлманска дикатура. това означава срив на турската лира. Аз лично я търгувам от 2.80 срещу еврото и съм писал фундаментална прогноза по-миналата година в сайта на Желев.
Последна редакция от 4ono : 14-03-2017 на 09:21
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Много го натиснаха еврото. Ще пада на 1.0600/1.0591............. Промяна на позицията . Покупка от 1.0607 стопа на 1.0570 и лимит 1.0715...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
CVC (14-03-2017)
добро утро.. къси при еврото от 1,0540.. натискат паунда и мисля, че и еврото ще пада с него.. ама при паунд не ми се влиза, че там много луди движенията..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (14-03-2017)
Добро утро.Никоя от великите сили не иска силна Турция. според мен и преврата беше подпомаган от вън. Сега очаквам покрай Сирия да започне и война между кюрди подпомагани от Запада и Турция с цел продажба на оръжие и разпокъсване на една огромна и силна мюсюлманска територия, на по дребни държавици. по правилото Разделяй и владей!
П.П. Ердоган усети как дебелия му влиза след като се скара със САЩ и сега оди при Путя да договаря туристи защото много добре знае че след слабия миналогодишен туристически сезон ще последва ощр по слаб-тази година. Също никой инвеститор няма да рискува капитала си в една мюсюлманска дикатура. това означава срив на турската лира. Аз лично я търгувам от 2.80 срещу еврото и съм писал фундаментална прогноза по-миналата година в сайта на Желев.
Доста години великите сили искаХА силна турция. Но светска, с разделение на властите. Никой не иска поредната мюсюлманска сатрапия.
За преврата , не мисля, че е организиран от някой с възможности, иначе щеше да успее. Клоня към мнението, че е самоорганизиран с цел лов на вещици след това.
За съжаление хотелиерите по близките до Европа дестинации се усещат и вече предлагането е в евро, индексират си спада на валутата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
D-12 (14-03-2017), toranagasan (14-03-2017), REDA (14-03-2017), КинО (14-03-2017), CVC (14-03-2017)
Добро утро!
Процедирането днес на нож ... направо иглЪ! Голям разврат ще има!
https://www.youtube.com/watch?v=qCfC5yVlvj4 e фигурата!
keep calm and buy долари!
Брей, на три пешки не ми прибра ТР на мартинката. О хади батка!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (14-03-2017), toranagasan (14-03-2017), звездоброец (14-03-2017), КинО (14-03-2017)
Колега, Няма Лихви.. поздравления за оригиналния ник..
няма никакво значение, че имаш 20 трилиона Долара дълг, ако имаш и печатницата дет прави доларите..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (14-03-2017)
А дубрутру бре
КабелЪТ за Дубрутру глЕ къ убуу се пРЕДстави)
На втория лег и аз щипнах 25 пипа)
D-12 (14-03-2017), REDA (14-03-2017), звездоброец (14-03-2017)
Споко, ще им спретнат гражданска война срещу 40 милиона кюрди, половината част от собственото им население сега. Кюрдите останаха последния голям народ без собствена държава.каквато и да е истината Турция е 100 млн държава, военно най-силна в Източна Европа и Арабския свят, фактор с който всички се съобразяват по света
Балканите не смеят гък да кажат против Турция, че са в нейната орбита вече и никой не може да промени този факт-поради 100 млн население, военно втора сила в НАТО и Ердоган който като Путин иска да разширява територията, единия окупира Крим и Източна Украйна, другия ще видим кой ще окупира
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Здравейте колеги. Има ли бикове от 1.0635? Аз мисля че настана време да купуваме отново![]()