мда...доста интересно завърши седмицата така че ще видим утре как ще отворят пазарите и ...евентуално ще играя дълго
мда...доста интересно завърши седмицата така че ще видим утре как ще отворят пазарите и ...евентуално ще играя дълго
Trust Me, I'm an "Engineer"
Аз Йелън не съм чул да говори за паритет...инвеститорите все пак слушат нея, щом отварят дълги позиции, паритет може да не видим...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми не знам дали ще е паритетното но все ми се струва че след вчерашното фиаско на ШеНеБе-то му е време на долара да си покаже магариите как мачка, виждам го на дневна и седмична та...да видим
добра ви вечер бре печелбари
май е време да се вика за еврака
аз снощи пуснах една дългичка тъй че е време за викане
то пазарот почива но все пак
даваййййййййййййййййййййй ййййййййййййййй евроооооооооооооооооооооо ооооооо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (05-03-2017)
колега , кви цели имаш на дългите.
и едно наздраве да кажаи да викна за доларааааа
,
само дан се окаже че ще викаме за долара през идната седмица след фиаското на ШеНеБе-то.....
Проди , ти със къси ли си на еврото .
nikolay_diankov_1982 (04-03-2017)
Дянков ,цел нямам аз гоня
цената докато не ми вземе стопа
просто и ясно а иначе дългото евро бих до държал поне седмица две
но това не е моята игра
доларът през тази седмица ще е слаб според мен но това дърводелски мисления
аз гоня цената пък ако ще и две хиляди пипа да е или един все ми е тая само да е в моя полза
даваййййййййййййййййййййй ййййййййййййййй евроооооооооооооооооооооо ооооооо![]()