Здравейте. Регистрирах се на въпросния трейдър преди около 4-5 месеца. Още от самото начало ми се сториха доста подозрителни, защото нон стоп ми се обаждаха караха ме да вкарвам пари и т.н., но си мислех че са нормални неща защото жена ми има подобна работа и така досаждат на клиенти. После се поразрових из нета и имаше доста негативни мнения за въпросните. Жена ми също си направи акаунт. Аз вкарах 1500$ жена ми 1000$. Все повече се притеснявах как ще си изтегля парите защото като станеше дума за теглене се ме увещаваха че трабва да вкарам още и да направим големите пари. Като цяло с тяхна помощ и после с мои си тактики на моя акаунт се събраха около 7000$ а при жена ми около 3500$. Решихме да теглим и с хиляди увъртания и т.н. като успях да ги убеда че след това ще депозирам повече, но просто искам да видя как се тегли успях аз да изтегля 2250$, а жена ми успя 1300$. Онзи ден в четвъртък решихме да затворим акаунта на жена ми и да и изтеглим всичките пари. Бяха останали 1400$. Да но трейдъра успя да ме убеди да направим една последна сделка, защото имал много добро инфо и после да теглим. Викам добре, защото му имах доверие до преди това ми беше давал на няколко пъти добро инфо. И тогава почна драмата. За няколко часа жена ми за малко да фалира добре че се усетих на време и затворих поръчките иначе фалита беше сигурен, като в същото време и с моя акаунт щеше да се случи същото. Обясняваха ми се нещо че трейдъра ме бил подвел щели да ме компенсират, него щели да го накажат и т.н. За няколко часа в моя акаунт останаха 950$ а при жена ми 500$. И то добре че затворих позициите. Пуснах си искане за теглене на тези пари и сега ще видя от понеделник как ще протекат нещата.